IRIS LUXORliving Nieuws Header

BENG of NOM onder controle

(Apeldoorn, Oktober 2019) Theben en PureDomotica hebben de handen inéén geslagen en een concept ontwikkeld waarbij energiemonitoring en SmartHome control is geïntegreerd. IRIS van PureDomotica en LUXORliving van Theben bieden de consument of eindgebruiker de oplossing in één gebruikersapp.

Meer informatie
LUXORliving

LUXORliving, het nieuwe Smart Home-systeem voor eengezinswoningen

(Haigerloch, 1 maart 2018) LUXORliving is in principe een gecertificeerde KNX-installatie. Maar in tegenstelling tot een traditionele KNX-installatie gebruikt LUXORliving alleen de wezenlijke functies. Precies daarom is LUXORliving zo onvergelijkbaar eenvoudig te installeren en te gebruiken. Gewoon licht inschakelen en dimmen, verwarming regelen en zonwering aansturen – en de slimme paniekfunctie gebruiken. Dat is allemaal mogelijk met LUXORliving.

Meer informatie
Präsenzmelder thePassa für Flure und Gänge

Breed uitgemeten verlichting in smalle ruimten: de nieuwe thePassa aanwezigheidsmelders voor gangen en hallen

(Apeldoorn,  maart 2017) Theben presenteert de nieuwe aanwezigheidsmelder thePassa voor de energiezuinige, aanwezigheidsafhankelijke verlichtingsregeling in gangen, hallen en magazijnen met hoge stellingen. Dankzij twee apart regelbare detectie bereiken kunnen de beide lichtzones precies van elkaar worden gescheiden resp. in- en uitgeschakeld en geregeld (KNX-versie) worden.  

Meer informatie
Präsenzmelder theRonda S KNX

Opvallend onopvallend. Altijd aanwezig. De nieuwe theRonda S KNX aanwezigheidsmelders

(Apeldoorn,  maart 2018) Theben presenteert de nieuwe theRonda S360 KNX aanwezigheidsmelders voor de aanwezigheidsafhankelijke, energiezuinige verlichtings- en klimaatregeling in binnenruimtes. Dankzij het bijzonder vlakke design met slechts 5 mm opbouw kan vooral de theRonda S360 KNX FLAT DE bijna onzichtbaar in het plafond worden geïntegreerd. 

Meer informatie
theSenda B 01 1290x726 en

Appsoluut comfortabele programmering: met de nieuwe theSenda Plug app voor aanwezigheids- en bewegingsmelders

(Apeldoorn,  maart 2018) Theben presenteert met theSenda Plug een gebruikersvriendelijke app voor de comfortabele programmering van buiten- en binnenmelders. Samen met de nieuwe theSenda B afstandsbediening kunnen nagenoeg alle aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben voor buiten en binnen eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend.   

Meer informatie
Heizungsaktor HMT 6 S KNX

Meer intelligentie bij de verwarmingsregeling: de nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6S/12S KNX

(Apeldoorn, maart 2018) Theben presenteert de nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6 S/12 S KNX voor montage bij de vloerverwarmingsverdeler. De KNX-verwarmingsactoren ondersteunen de automatische aanpassing van de aanvoertemperatuur aan de werkelijke behoefte en zorgen zo voor aanzienlijke energiebesparingen.

Meer informatie
top3 digitale Zeitschaltuhren

Tijden veranderen – top2 wordt top3: de nieuwe digitale schakelklokken top3

(Apeldoorn, september 2017) Theben vervangt de miljoenen keren verkochte top2-apparaten voor de nieuw ontwikkelde top3-serie digitale schakelklokken. Tot de highlights behoren de eenvoudige programmering per app, de veilige dataoverdracht via de Bluetooth OBELISK top3 dongle en het hoge 600 W LED-vermogen. Tegelijkertijd zijn top3-apparaten gegarandeerd volledig compatibel met top2-apparaten.

Meer informatie
KNX Spannungsversorgung PS 160 mA T 9070956 Theben

Altijd optimaal onder spanning. De nieuwe KNX-voedingen van Theben

(december 2017) Theben presenteert 3 nieuwe KNX voedingen. De KNX-voedingen zijn leverbaar in 160 mA, 320 mA en 640 mA en voeden KNX-lijnen via de KNX-uitgang met geïntegreerde smoorspoel. De niet-geregelde AUX-hulpuitgang kan bijvoorbeeld als extra voeding van KNX-IP-apparaten of andere systeemapparaten zoals weerstations en displays etc. worden gebruikt. 

Meer informatie
theLuxa R Bewegungsmelder für den Außenbereich

Absoluut veilig. Onder de moeilijkste omstandigheden: theLuxa R bewegingsmelder

(Apeldoorn, november 2017) Theben presenteert de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor vrij toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, sportvelden en parkeergarages, openbare plaatsen en sociale inrichtingen. Dankzij de robuuste behuizing met onzichtbaar aangebrachte instelelementen en beveiligde frontafdekking zijn de apparaten optimaal tegen beschadiging en manipulaties beschermd. 

Meer informatie