Dimmers

Productfilter openen sluiten


6 Resultaten , Filter (0)

DIMAX 532 plus (Artikelnr. 5320001)

 • Universele dimmer voor R-, L- en C-Last met automatische lastherkenning
 • Helderheidsdrempel kan individueel worden opgeslagen
 • Instelbare minimumlichtsterkte (vereist voor ESL-Energy Saving Lamps en LED)
Meer informatie

DIMAX 534 plus (Artikelnr. 5340001)

 • Universele dimmer voor R-, L- en C-Last met automatische lastherkenning
 • Comfortinstelling met wek- en sluimerfunctie (ook deactiveerbaar), bijv. voor kinderkamers
 • Instelbare dimsnelheid (bij automatische functies)
Meer informatie

DIMAX 541 plus E (Artikelnr. 5410130)

 • Universele dimmer voor R-, L- en C-lasten met automatische lastherkenning
 • Bediening met toets
 • Geoptimaliseerde instellingen voor LED's, gloeilampen
Meer informatie

DIMAX 542 plus S (Artikelnr. 5420130)

 • Universele dimmer voor R-, L- en C-lasten met automatische lastherkenning
 • Bediening met toets, instelling door potentiometer
 • Minimaal instelbare lichtsterkte voor LED's
Meer informatie

DIMAX 545 plus P (Artikelnr. 5450130)

 • Universele dimmer voor R-, L- en C-lasten met automatische lastherkenning
 • Bediening met toets of app via Bluetooth Low Energy
 • Instelbare dimreactie
Meer informatie

DIMAX 540 plus B (Artikelnr. 5400130)

 • Inbouwdimmer voor R- en C-lasten
 • Geoptimaliseerde instellingen voor LED’s, gloei- en halogeenlampen
 • Volledig ingegoten elektronica
Meer informatie

Universele dimmers

DIMAX universele dimmers van Theben zijn ideaal voor gebruik in particuliere woongebouwen en in commerciële en openbare functionele gebouwen. De serie omvat varianten voor de DIN-rail (1 TE) of voor inbouw. DIMAX-dimmers voor de DIN-rail bieden hoge LED-dimvermogens tot 400 W. Met behulp van een dimbooster kan het LED-dimvermogen met nog eens 300 W worden verhoogd. DIMAX UP-dimmers worden overal gebruikt waar een eenvoudige dimfunctie en functies met toegevoegde waarde gewenst zijn, het schakelaardesign behouden moet blijven en de bediening ook via een app moet verlopen. DIMAX 540 plus B LED-dimmers zijn bijzonder geschikt voor retrofit-verlichting en hebben geen nuldraad nodig.

De voordelen van DIMAX universele dimmers in één oogopslag:

Geoptimaliseerd voor LED's:
DIMAX universele dimmers bieden voor LED's geoptimaliseerde instellingen en dimmen LED-lichtbronnen harmonieus, flikkervrij en betrouwbaar bij LED-dimvermogens tot 250 W (fase-afsnijding).

Eenvoudig achteraf inbouwen:
DIMAX is ideaal voor retrofitting dankzij het vlakke ontwerp. Gewoon monteren in de bestaande aansluitdoos, aansluiten. Klaar.

Wek- en sluimerfunctie:
Een dubbele klik op de toets dimt het licht 's avonds zachtjes. S Morgens word je gewekt door een zacht opkomende helderheid.

Veilige trapverlichtingsfunctie:
Voordat het licht in het trappenhuis uitgaat, wordt het gedurende een bepaalde tijd gedimd. Dit geeft u de mogelijkheid om het licht weer aan te doen.

De DIMAX 540 plus B inbouwdimmer voor R- en C-belastingen is nauwelijks groter dan een muntstuk van twee euro (26,4 x 25,5 x 10,4 mm). Hij wordt eenvoudig achter een standaard impulsdrukker gemonteerd, waardoor hij perfect geschikt is voor montage achteraf. De aantrekkelijk geprijsde 2-draads inbouwdimmer biedt optimale instellingen voor LED's, gloei- en halogeenlampen en is compatibel met dimbare LED's van 2-150 W (fase-afsnijding). Het stand-by-vermogen bedraagt slechts 0,34 W. De geheugenfunctie slaat de laatst ingestelde lichtwaarde op en dimt bij de volgende inschakeling naar deze waarde. De instelbaarheid van de minimale lichtsterkte zorgt ervoor dat de LED's voldoende last-stroom krijgen. De compacte eenheid met volledig ingekapselde elektronica heeft geen nuldraad nodig en biedt maximale brandbeveiliging dankzij temperatuur- en overspanningsbeveiliging en kortsluitbeveiliging.

De DIMAX 545 plus P universele dimmer voor inbouwmontage maakt flikkervrij en lineair dimmen mogelijk van alle dimbare lampen tot 250 watt dimvermogen inclusief tijdregeling en astrofunctie. Met de tijdregeling kunnen individuele in- en uitschakeltijden met aangepaste dimwaarden worden geprogrammeerd. Met de astrofunctie kunnen de armaturen worden geschakeld en gedimd volgens de zonsopgang en zonsondergang van de huidige locatie. In combinatie met de dimfuncties levert dit een breed scala aan toepassingen op, bijv. inschakelen met hoog dimmen en langzaam helderder worden. Bovendien kunnen tijd- en astroprogramma's gemakkelijk worden gecombineerd. Het licht kan bijvoorbeeld 's avonds via een astroprogramma worden ingeschakeld en op een vast tijdstip via een tijdprogramma weer worden uitgeschakeld. De instelling gebeurt eenvoudig via de gratis MAXplus-app (iOS & Android).