Analoge schakelklokken

Analoge schakelklokken met dagprogramma, weekprogramma of programma van 60 minuten

Analoge schakelklokken van Theben zijn geschikt voor montage op een DIN-rail, aan de wand of via een montageset voor frontinbouw of in het stopcontact. Kies onder meer uit eenheden met een dagprogramma, een weekprogramma of een programma van 60 minuten. De stopcontacttimers zijn verkrijgbaar met een dag- en weekprogramma, voor binnen of buiten (IP44) en met een verhoogde bescherming tegen aanraken van de contacten.

Analoge timers voor DIN-rail, wandmontage of stopcontact.

Analoge schakelklokken van Theben kunnen op een DIN-rail worden gemonteerd, aan de muur worden bevestigd of met een montageset in een frontpaneel worden geïnstalleerd. U kunt kiezen uit mechanische timers met een dagprogramma, weekprogramma of 60-minutenprogramma. De analoge timer wordt geprogrammeerd via insteekbare ruiters of schakelsegmenten.

Analoge timers voor de DIN-rail (1 tot 3 TE) of voor wandmontage of voor paneelmontage worden geprogrammeerd via schakelsegmenten of insteekbare ruiters. Of het nu gaat om een timer met een programma van 60 minuten, een dagprogramma, een weekprogramma of een ontdooiprogramma, de instellingen kunnen snel worden afgelezen en gemakkelijk en snel worden gewijzigd. De mechanische timers zijn verkrijgbaar met of zonder gangreserve.

Analoge stopcontact-timers voor Schuko contactdozen kunnen snel en eenvoudig via schakelsegmenten worden geprogrammeerd. De mechanische stopcontacttimers schakelen lampen, keukenapparatuur, aquariumverlichting of andere verbruikers betrouwbaar en energiebesparend. Theben biedt timers voor de wandcontactdoos met een dag- of weekprogramma, voor gebruik binnen of buiten (dankzij IP44) en met een verhoogde aanrakingsbeveiliging (safety-plus). theben-timer 26: Wekkers, koffiezetapparaten of aquaria, televisies of kerstboomverlichting, WLAN-routers of spraakassistenten zoals Amazon Alexa: met Theben-timer 26 kunnen de meest uiteenlopende verbruikers betrouwbaar worden in- en uitgeschakeld. Als u op vakantie gaat, programmeert u verschillende apparaten in huis met verschillende tijden en creëert u een eenvoudig soort aanwezigheidssimulatie, zoals aangeboden door moderne Smart Home-systemen: Het huis lijkt van buitenaf bewoond en is beveiligd tegen inbraak. Naast het extra comfort vermindert de Theben -timer 26 ook het energieverbruik, omdat de apparaten geen energieverslindende stand-by-modus nodig hebben. Van de legendarische theben-timer zijn tot nu toe meer dan 33 miljoen exemplaren verkocht.