Ongeëvenaard goed: apps van Theben

Theben-apps worden gekenmerkt door een comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening. En het beste is: ze kunnen gratis uit de App Stores worden gedownload.

Theben_DALI-2 RS Plug App

DALI-2 RS Plug App

Met de DALI-2 RS Plug App kan de DALI-2 Room Solution van Theben eenvoudig en intuïtief worden geparametreerd en in bedrijf worden gesteld.

TITLE_NL_NL does not exist

thePixa app

De optische aanwezigheidsmelder thePixa P360 KNX herkent verschillen in de toestanden in de bewaakte ruimtes en verwerkt de betreffende informatie. Daarbij herkent thePixa hoeveel objecten zich in het detectiebereik bevinden en telt deze.

TITLE_NL_NL does not exist

iONplay app

Met de iONplay app kunnen alle functies van de iON 108 KNX ruimtecontroller eenvoudig en veilig per app worden bediend. Met de iON 108 KNX kunnen tot 20 functies in een Smart Building op KNX-basis worden aangestuurd, zoals licht schakelen en dimmen, aandrijvingen besturen, waarden zenden, kleur en kleurtemperatuur instellen en nog veel meer.

TITLE_NL_NL does not exist

LUXORplay app

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en alles weglaat wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan, licht uit. Dimmen. Verwarming regelen en jaloezieën aansturen. Daarom gaat het. LUXORplay is de app voor de comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via WLAN en via afstandsbediening via de Theben-Cloud.

TITLE_NL_NL does not exist

MAXplus app

MAXplus is de smartphone-app van Theben voor de comfortabele programmering en besturing van de DIMAX 544 plus P universele inbouwdimmer. De inbedrijfname en bediening van de app zijn intuïtief en zijn vanzelfsprekend.

TITLE_NL_NL does not exist

OBELISK top3 app

Met de top3-app kunnen programma's voor digitale schakelklokken en schemerschakelaars top3 van Theben eenvoudig, snel en comfortabel op een smartphone of tablet worden geprogrammeerd. De programma's worden per Bluetooth OBELISK top3 (een Bluetooth Low Energy dongle) tegen manipulatie beveiligd naar de top3-producten overgedragen.

TITLE_NL_NL does not exist

RAMSES BLE app

De RAMSES BLE (digitale klokthermostaat) van Theben (OpenTherm, net) dient voor de tijdsafhankelijke bewaking en regeling van de ruimtetemperatuur in eengezinswoningen, kantoren etc. De bediening en programmering vinden uitsluitend via de app plaats. Ingebruikname, bediening en programmering zijn vanzelfsprekend.

TITLE_NL_NL does not exist

theSenda Plug app

theSenda Plug is een gebruikersvriendelijke en gratis app voor de comfortabele programmering van bewegings- en aanwezigheidsmelders en LED-lampen met geïntegreerde bewegingsmelder (theLeda D). De parameters worden via Bluetooth naar de afstandsbediening gezonden en daar via infrarood automatisch naar de melder overgedragen. Zo kunnen de meeste melders van Theben eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend. En door de regelmatige update van de melderdatabase is de installatie altijd actueel.

Onze apps kunt u ook gemakkelijk in de App Store of in Google Play Store downloaden.

apple app store logo