Banen en carrière

Bij Theben staat de mens in het middelpunt: Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Alleen met gemotiveerde en gekwalificeerde mensen blijven wij een succesvol, wereldwijd opererende onderneming. Natuurlijk stellen we ook eisen aan u, want onze innovatieve producten komen niet vanzelf: Kennis, inzet en loyaliteit staat voorop.

TITLE_NL_NL does not exist

Office manager met marketing affiniteit

Voor ons kantoor in Apeldoorn zoeken wij een enthousiaste persoon, die overtuigd is dat hij of zij iets toevoegt aan ons team.
Ben jij die nieuwe collega die ons team in Nederland komt versterken?
Solliciteer dan nu!

Theben: meer dan alleen een werkgever

Meer dan 550 medewerkers ontwikkelen en produceren tijdschakelaars, klok- en kamerthermostaten en componenten voor het KNX-gebouwcontrolesysteem en andere systemen op de Haigerloch-locatie. Dit maakt van Theben een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van producten en oplossingen voor energiezuinige regelsystemen.

Solliciteren

U bent geïnteresseerd in een uitdagende functie in een succesvol, toekomstgericht bedrijf? Dan willen wij u graag leren kennen! Stuur ons uw relevante sollicatiedocumenten per post of e-mail.

Wij verheugen ons op uw uitvoerige sollicitatie