Theben: meer dan alleen een werkgever

Meer dan 550 medewerkers ontwikkelen en produceren tijdschakelaars, klok- en kamerthermostaten en componenten voor het KNX-gebouwcontrolesysteem en andere systemen op de Haigerloch-locatie. Dit maakt van Theben een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van producten en oplossingen voor energiezuinige regelsystemen.

Solliciteren

Je bent geïnteresseerd in een uitdagende functie in een succesvol, toekomstgericht bedrijf? Dan willen wij je graag leren kennen! Stuur je CV en motivatie naar info@theben-nederland.nl 

Wij kijken uit naar je solliciatie! 

 

Banen en carrière

Bij Theben staat de mens in het middelpunt: Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Alleen met gemotiveerde en gekwalificeerde mensen blijven wij een succesvol, wereldwijd opererende onderneming. Natuurlijk stellen we ook eisen aan u, want onze innovatieve producten komen niet vanzelf: Kennis, inzet en loyaliteit staat voorop.

TITLE_NL_NL does not exist

Productspecialist

Voor ons kantoor in Apeldoorn zoeken wij een enthousiaste persoon die hét aanspreekpunt is voor onze klanten! Je helpt de klant bij technische vragen en zoekt naar de beste oplossing voor de klant.

Ben jij die nieuwe collega die ons team in Nederland komt versterken?