Het uitgebreide assortiment voor OEM-oplossingen

Wij denken graag met u mee. Tot onze competenties en capaciteiten behoren de volgende diensten:

OEM-oplossingen, diensten gegevens

Vanzelfsprekend ondersteunen wij u ook tijdens het gehele ontwikkelings- en productieproces. Of u nu een energiebedrijf heeft, een fabrikant van verwarmings- en ventilatiesystemen bent of dat u aandrijfsystemen en regeltechniek produceert.

Wij zien onszelf namelijk niet als uw leverancier – maar als uw partner. Gezamenlijk werken wij eerst een succesvol idee uit, voeren haalbaarheidsonderzoeken uit, stellen realistische budgetten op en een projectplan met nauwkeurig gedefinieerde mijlpalen. Tijdens de ontwikkeling werken wij efficiënt en kostenbewust aan de constructie en programmering van de software: gedetailleerde ontwikkelingsrapporten, tekeningen, testcertificaten en stuklijsten zorgen daarbij voor duidelijkheid. Een continue kwaliteitscontrole in ons bedrijfsinterne, door VDE goedgekeurde testlaboratorium, is vanzelfsprekend: zo worden onverwachte verrassingen na de marktintroductie van het product voorkomen.

Na de marktintroductie is een project voor ons echter nog niet afgesloten: met een duidelijke, technische documentatie, Design Reviews en noodzakelijke analyses begeleiden wij u verder.

  • Externe labelling van Theben standaardapparaten
  • Aanpassen van Theben-producten voor klanten
  • Ontwikkeling en productie van klantspecifieke oplossingen (software, elektrotechniek, mechanica, constructie, productontwerp)
  • Beproeving in het bedrijfsinterne, door VDE goedgekeurde, testlaboratorium
  • Productie met 100 % eindcontrole
  • Continue kwaliteitsborging volgens ISO 9001:2015

Nieuwsgierig? Vraag uw Contactpersoon naar de betere oplossing.