LUXORplay app

 

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en alles weglaat wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan, licht uit. Dimmen. Verwarming regelen en jaloezieën aansturen. Daarom gaat het. LUXORplay is de app voor de comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via WLAN en via afstandsbediening via de Theben-Cloud.

Overzicht van de belangrijkste functies:

  • Individuele scènes: Lichtstemmingen en rolluikposities zijn vrij programmeerbaar en naar wens met een commando oproepbaar. Zo kan iedereen zijn eigen set scènes samenstellen, die hij of zij graag wil hebben.

  • Veilige paniekfunctie: Met de paniektoets kunnen vooraf bepaalde acties zoals „Alle lampen aan“ en „Alle jaloezieën omhoog“ met één druk op de knop worden opgeroepen.

  • Centraal UIT: En als de dag dan weer tegen het eind loopt of de bewoners de woning verlaten, kunnen met Centraal UIT alle geïntegreerde verbruikers met één commando worden uitgeschakeld.

  • Slimme aanwezigheidssimulatie: Zijn de bewoners thuis, dan gebruiken ze LUXORliving. Zijn ze niet thuis, dan gebruikt LUXORliving hen. Het slimme Smart Home-systeem simuleert de aanwezigheid, terwijl de bewoners met een gerust hart van hun vakantie genieten.