LED spot

LED-buitenarmaturen met of zonder bewegingsmelder

Voor particuliere woningen of bedrijfsgebouwen - Theben biedt voor elke toepassing de passende LED-buitenarmaturen met of zonder bewegingsmelder. Alle LED-armaturen helpen energie te besparen en verhogen het comfort en de veiligheid. Bewegingsmelders en LED-armaturen van Theben voor buiten laten u niet in het ongewisse. Ze doen betrouwbaar het licht aan en wijzen u veilig de weg in de duisternis. Hoogwaardige bewegingsmelders zorgen voor een betrouwbare en ononderbroken detectie tot in de laatste hoek. En zo hebben LED-armaturen met bewegingsmelders ook hun uitwerking op ongenode gasten: welke inbreker staat graag in de schijnwerpers?

LED Buitenarmaturen

LED-buitenarmaturen met of zonder bewegingsmelder  
Voor particuliere woningen of bedrijfsgebouwen - Theben biedt voor elke toepassing de passende LED-buitenarmaturen met of zonder bewegingsmelder. Alle LED-armaturen helpen energie te besparen en verhogen het comfort en de veiligheid. Bewegingsmelders en LED-armaturen van Theben voor buiten laten u niet in het ongewisse. Ze doen betrouwbaar het licht aan en wijzen u veilig de weg in de duisternis. Hoogwaardige bewegingsmelders zorgen voor een betrouwbare en ononderbroken detectie tot in de laatste hoek. En zo hebben LED-armaturen met bewegingsmelders ook hun uitwerking op ongenode gasten: welke inbreker staat graag in de schijnwerpers?

LED buitenarmaturen met of zonder bewegingsmelder: Welke toepassingsgebieden zijn er?
LED-buitenspots van Theben met of zonder bewegingsmelders zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen voor de buitenverlichting, zoals:

LED pad verlichting:
Krachtige LED-pad armaturen bieden een uitstekende optie voor het nauwkeurig of over een groot gebied verlichten van paden en buitengebieden. Als u wilt dat de armatuur automatisch aangaat zodra u de buitenruimte betreedt, is een LED-pad armatuur met bewegingsmelder zinvoller. De reden? Een LED pad lamp met bewegingsmelder biedt meer comfort en veiligheid dan een buitenlamp of paaltje zonder bewegingsmelder. Zodra een persoon op weg is naar de buitenkant van het gebouw, schakelt de armatuur automatisch in. Een lichtschakelaar is overbodig. Het licht van de buitenlamp gaat weer uit na een tijd die naar wens kan worden ingesteld (nalooptijd). Dit is praktisch en vermindert het stroomverbruik.

LED tuinverlichting:
En om veilig door de tuin te bewegen, biedt krachtige LED tuinverlichting de oplossing. Met heldere LED buitenspots kunt u donkere plekken in de tuin van uw huis optimaal verlichten. U vermijdt struikelgevaar en geniet van tuinieren in de schemering en in het donker. LED-buitenarmaturen met bewegingsmelders zijn bijzonder geschikt voor het verlichten van de tuin. Deze schakelt het licht automatisch aan zodra u de tuin betreedt. LED-armaturen kunnen worden gebruikt in grote en kleine tuinen in de woning en in tuinen. LED-tuinarmaturen zorgen ook op terrassen en in het overgangsgebied naar aangrenzende tuingebieden altijd voor perfect licht.

LED carport verlichting & LED garage verlichting:
In uw carport of garage bij uw woning wilt u ook bij diffuus licht in de herfst of winter, bij schemering en in het donker veilig in- en uitstappen. Daarvoor heeft u krachtige LED garageverlichting of LED carportverlichting nodig. Dit zorgt voor een optimale verlichting van de carport, de garage en het pad naar de voordeur van uw eigen huis. Ze herkennen struikelgevaren in een vroeg stadium en stappen veilig op en af. LED garage lampen en carport lampen met bewegingsdetectoren bieden extra gemak en energie-efficiëntie. Zodra u de carport of garage bereikt of het huis verlaat, gaat het licht automatisch aan en schakelt het na afloop van de ingestelde nalooptijd automatisch uit. U krijgt perfect licht en bespaart veel energie.

LED voordeurverlichting:
LED voordeurverlichting met bewegingsmelder is onmisbaar voor elk huis. Wanneer het donker wordt en er beweging is aan de voordeur, gaat het licht van de LED-buitenarmaturen automatisch aan. U hoeft niet te zoeken naar een lichtschakelaar en u vermijdt gevaarlijke struikelpartijen bij de ingang van het huis, zoals opstapjes. Bovendien krijgt u beveiliging tegen inbrekers die liever in het donker blijven. En u creëert indrukwekkende lichtaccenten rond uw eigen huis met indirecte voordeurverlichting.

LED terrasverlichting:
U bezit een gezellig huis met een terras en wilt dit gebruiken om te ontspannen met vrienden en familie. Daarvoor heeft u hoogwaardige LED-buitenverlichting nodig die uw terras in het juiste licht baadt. Met heldere LED terrasverlichting en terraswandverlichting kunt u donkere plekken op het terras en in de aangrenzende tuin van uw huis voorkomen. Ze voorkomen struikelgevaar en creëren een aangename huiskamersfeer in de buitenruimte. In de schemering en in het donker. LED terraslampen en wandlampen met bewegingsmelders zijn praktisch en energiebesparend. Ze doen automatisch het licht aan zodra je het terras betreedt. Het overgangsgebied naar de aangrenzende tuin krijgt ook altijd perfect licht met LED-armaturen voor het terras.

LED buitenverlichting voor de keldertrap:
LED buitenarmaturen voor keldertrappen zijn een belangrijke veiligheidsfactor in de buitenruimte van woningen en bedrijfspanden. Bij duisternis of diffuus licht verlichten de LED-buitenarmaturen de keldertrap perfect. Ideaal zijn apparaten met geïntegreerde bewegingsdetectoren. Deze schakelt automatisch het licht in zodra u de keldertrap nadert. Je ziet elke stap van boven naar beneden in uniform licht en struikelt niet. Je draagt voorwerpen of dozen de kelder in met perfecte verlichting, zelfs als je geen hand vrij hebt voor de lichtschakelaar. Inbrekers die een weg naar binnen zoeken via de keldertrap, komen plotseling in fel licht terecht.

LED-armaturen voor parkeergarages en ondergrondse garages:
LED-verlichting voor parkeergarages en ondergrondse parkeerterreinen verandert de nacht in dag op opritten en parkeerplaatsen. In het donker zorgen geïntegreerde bewegingsmelders ervoor dat het licht automatisch wordt ingeschakeld. Zo kunt u bij perfect licht in en uit de ondergrondse parkeergarage en de parkeergarage parkeren. De verlichte barrièrezone bij de in- en uitgang voorkomt ongelukken met voetgangers, fietsers of andere voertuigen. Met LED-verlichting voorkomt u struikelgevaar in trappenhuizen of opritten op weg naar uw voertuig. En criminelen worden effectief afgeschrikt door de heldere LED-verlichting in donkere gebieden.

Representatieve en functionele buitenfaciliteiten:
LED-spots in buitenruimtes zoals hotels, ziekenhuizen, administratieve gebouwen, fabriekshallen, havenfaciliteiten of agrarische gebouwen zorgen voor extra comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Bewegingsafhankelijke verlichting maakt veilige en energiebesparende overgangen mogelijk van het ene gebouw naar het andere in bijvoorbeeld uitgestrekte hotelcomplexen. LED-buitenarmaturen met bewegingsmelders bieden ook extra veiligheid bij laadperrons of in parkeergarages en verminderen tegelijk het stroomverbruik in vergelijking met permanent verlichte buitenspots.