DALI-2 RS Plug App

Met de DALI-2 RS Plug App kan de DALI-2 Room Solution van Theben eenvoudig en intuïtief worden geparametreerd en in bedrijf worden gesteld.

De DALI-2 Room Solution is een complete oplossing voor afzonderlijke ruimtes en omvat alle benodigde DALI-2 kerncomponenten. Overal waar individuele verlichtingsconcepten op maat moeten worden gemaakt, toont het zijn voordelen. Met de geïntegreerde timer is het mogelijk uiterst flexibel op elke toepassing in te spelen en grotere energiebesparingen te realiseren. Bovendien kan de optionele HCL-functie (Human Centric Lighting) de gezondheid, het welzijn, de concentratie en de prestaties van mensen op peil houden of zelfs verbeteren. Zo winnen installateurs niet alleen aan flexibiliteit, openheid en comfort bij de regeling van verlichting. Ook de gebruikers zelf profiteren van de lichtregeling.

Het smart-device en de aanwezigheidsmelders communiceren bidirectioneel via Bluetooth. Dit betekent dat alle parameters snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast. Bovendien kunnen firmware- en functie-updates van de detectoren in zeer korte tijd worden geïnstalleerd. Dit betekent dat alle apparaten altijd up-to-date zijn. Vergeleken met andere DALI-2 systemen is de oplossing uiterst eenvoudig en intuïtief in gebruik te nemen.

 

De hoogtepunten van de DALI-2 RS Plug App in een oogopslag:

 

  • Intuïtieve gebruikersinterface dankzij drag & drop-functionaliteit.

  • Snel programmeren dankzij kopieerbare instellingen.

  • Eenvoudige parameter instelling voor basisgebruikers en experts.

  • Handige instelling en selectie van HCL sequenties, scènes en timerfuncties.

  • Betere ondersteuning tijdens de inbedrijfstelling dankzij diagnostische gegevens.

  • Veilige back-up, aangezien het project kan worden opgeslagen voor documentatiedoeleinden en later opnieuw kan worden geüpload.