DALI-2 Room Solution


7 Resultaten

SU 1 DALI-2 (Artikelnr. 4940091)

 • 1-voudige DALI-2 schakelactor UP
 • Voor de aansturing van verbruikers met 230 V AC netspanning zoals lampen, ventilatoren, pompen etc.
 • Ook geschikt voor toepassingen met laagspanning resp. aansturing van een bovengeschikte besturing (HVAC) etc.
Meer informatie

TA 4 S DALI-2 (Artikelnr. 4960094)

 • 4-voudige DALI-2 toetsinterface UP
 • 4 ingangen voor de aansluiting van potentiaalvrije toetsen
 • Er kunnen toetsen van het contacttype 'maakcontact' of 'verbreekcontact' worden gebruikt; het
Meer informatie

theRonda P360 DALI-2 HCL UP WH (Artikelnr. 2080095)

 • Functiebeschrijving DALI-2 Room Solution
 • De DALI-2 Room Solution is een DALI-2 oplossing voor afzonderlijke ruimtes, die alle aspecten van de verlichtingsregeling aanstuurt:
 • Vergeleken met DALI-aanwezigheidsmelders biedt de DALI-2 Room Solution nieuwe functies zoals HCL-functie, TW/RGB-functie, tijdgestuurde functies etc.
Meer informatie

theRonda S360 DALI-2 S UP WH (Artikelnr. 2080590)

 • Passieve infrarood-aanwezigheidssensor voor plafondmontage, DALI-2 gecertificeerd
 • Rond detectiebereik 360°, tot Ø 9 m (64 m2)
 • Dit apparaat geeft informatie over „aanwezigheid“ en „lichtsterkte“ als DALI-telegram volgens IEC 62386, Deel 303/304
Meer informatie

thePassa P360 DALI-2 S UP WH (Artikelnr. 2010390)

 • Passieve infrarood-aanwezigheidssensor voor plafondmontage, DALI-2 gecertificeerd
 • Dit apparaat geeft informatie over „aanwezigheid“ en „lichtsterkte“ als DALI-telegram volgens IEC 62386, Deel 303/304
 • Rechthoekig detectiebereik 360°, tot 30 x 5 m (150 m2) voor een veilig en eenvoudig ontwerp
Meer informatie

theRonda P360 DALI-2 S UP WH (Artikelnr. 2080090)

 • Passieve infrarood-aanwezigheidssensor voor plafondmontage, DALI-2 gecertificeerd
 • Rond detectiebereik 360°, t/m Ø 25 m (491 m2)
 • Dit apparaat geeft informatie over „aanwezigheid“ en „lichtsterkte“ als DALI-telegram volgens IEC 62386, Deel 303/304
Meer informatie

PlanoSpot 360 DALI-2 S DE WH (Artikelnr. 2030190)

 • Passieve infrarood-aanwezigheidssensor DALI-2 voor plafondmontage
 • Dit apparaat geeft informatie over „aanwezigheid“ en „lichtsterkte“ als DALI-telegram volgens IEC 62386, Deel 303/304
 • Detectiebereik vierkant 360°, bewegend tot 64 m2 (8 m x 8 m)
Meer informatie

DALI-2 ruimteoplossing Individuele ruimteoplossing

Wat als u individuele DALI-2 verlichtingsregelingen met HCL functionaliteit, RGBW licht en tijd gestuurde functies net zo gemakkelijk zou kunnen implementeren als met Broadcast-melders? Kunnen DALI-2 componenten van andere fabrikanten ook zonder problemen worden geïntegreerd? En wat als het programmeren handig via een app zou kunnen? De DALI-2 Room Solution als complete oplossing voor één ruimte met alle noodzakelijke DALI-2 aanwezigheidsmelders, aanwezigheidssensoren, impulsdrukker-interfaces en schakelactoren maakt dit mogelijk.

Kantoren en vergaderruimten: werk productiever en met meer voldoening
Gebruik in individuele kantoren, kantoortuinen en vergaderruimten de HCL-functie van de DALI-2 Room Solution om het verloop van daglicht en RGBW-licht na te bootsen voor een creatief kleurontwerp. Maak individuele lichtscènes voor meer concentratie of ontspanning. En programmeer tijd gestuurde functies, bijvoorbeeld om het energieverbruik te verminderen door oriëntatieverlichting en setpointverlaging. Zo kunt u een aangename werkomgeving creëren en de productiviteit en tevredenheid van uw werknemers verhogen.

Klaslokalen en collegezalen: geconcentreerder lesgeven en leren
Pas het licht in collegezalen, klaslokalen en seminarruimten aan verschillende leersituaties aan via de HCL-functie en verschillende verlichtingsgroepen. Maak aangepaste lichtscènes voor bijvoorbeeld klaswerk, colleges en groepswerk. En bedien de verlichting van het schoolbord via de druktoets. Hierdoor kunnen docenten en leerlingen zich optimaal concentreren en in een ontspannen sfeer lesgeven en leren.

Verpleeghuizen en ziekenhuizen: bevordering van regeneratie en verhoging van het welzijn
Het is bewezen dat biodynamisch licht het welzijn van mensen bevordert. Gebruik in verpleeghuizen en ziekenhuizen de HCL-functie en individuele lichtscènes en RGBW-kleuren om de activiteit en ontspanning van patiënten te stimuleren met een natuurlijk daglichtpatroon. Dit vermindert de onrust 's nachts en zorgt ervoor dat de interne klok zich na de anesthesie sneller aanpast aan de gebruikelijke dagelijkse routine.

Inbedrijfstelling & besturing via DALI-2 RS Plug App
De DALI-2 Room Solution kan eenvoudig en intuïtief worden bestuurd via de DALI-2 RS Plug app voor iOS-, Android- en Windows-tablets om de DALI-2 Room Solution te parametreren en in bedrijf te stellen. De tablet en de aanwezigheidsdetectoren communiceren in twee richtingen via Bluetooth. Dit betekent dat alle parameters snel en gemakkelijk kunnen worden uitgelezen. Bovendien kunt u in de kortst mogelijke tijd firmware- en functie-updates naar de detectoren uploaden en zo alle apparaten up-to-date houden. In vergelijking met andere DALI-2 systemen kan deze oplossing eenvoudig en snel in gebruik worden genomen.

De componenten van de DALI-2 ruimteoplossing
De DALI-2 ruimte-oplossing is een complete oplossing voor één ruimte voor efficiënte verlichtingsregeling die alle noodzakelijke componenten omvat, zoals DALI-2 aanwezigheidsmelders, DALI-2 aanwezigheidssensoren, impulsdrukker-interfaces en schakelactoren:

theRonda P360 DALI-2 HCL UP: Master DALI-2 aanwezigheidsmelder (Application Controller, Single Master) voor plafondmontage (inbouw) of opbouw via accessoires. De aanwezigheidsmelder DALI-2 heeft een detectiebereik van 360° rond (24 m bij 3 m montagehoogte). Het maakt kleurtemperatuurregeling mogelijk voor HCL-concepten en biedt RGBW-functionaliteit en een geïntegreerde timer voor tijd gestuurde functies.

theRonda P360 DALI-2 S UP DALI-2 aanwezigheidssensor voor uitbreiding van de detectiezone. Rondom 360° detectiebereik (24 m bij 3 m montagehoogte).

TA 4 S DALI-2 impuldsdrukker-interface 4-voudige DALI-2 impulsdrukker-interface voor inbouwmontage. 4 ingangen voor het aansluiten van potentiaalvrije druktoetsen. De contacttypes "Close" en "Open" kunnen worden ingesteld in de DALI-2 RS Plug App.

SU 1 DALI-2 schakelactor: 1-voudige DALI-2 schakelactor (inbouw) voor het aansturen van belastingen met 230 V zoals armaturen, ventilatoren, pompen, enz. Ook geschikt voor toepassingen met lage spanning of besturing van een hoger besturingssysteem (HVAC), enz.