Digitale schakelklokken

Digitale timers met weekprogramma, jaarprogramma of astroprogramma

Digitale schakelklokken van Theben bieden onder andere een weekprogramma, jaarprogramma, astroprogramma en cyclus- en impulsprogramma. De eenheden kunnen worden gemonteerd op een DIN-rail, in de schakelkast, op de wand of met een montageset voor het frontpaneel. Digitale stopcontacttimers zijn verkrijgbaar met weekprogramma of astroprogramma.

Digitale timers voor DIN-rail, wandmontage of stopcontact.

Digitale timers van Theben zijn afhankelijk van het model geschikt voor DIN-rail- of wandmontage en voor frontplaatmontage. Bovendien zijn er digitale stopcontacttimers beschikbaar. Eenheden met weekprogramma, jaarprogramma en astroprogramma laten niets te wensen over. LAN of cloud unitsmaken de centrale overdracht van tijd- en astroprogramma's naar individuele of gegroepeerde eenheden mogelijk - perfect voor bijvoorbeeld filiaalbedrijven.   

Digitale schakelklokken voor de DIN-rail (1 tot 4 TE) zijn verkrijgbaar met weekprogramma, jaarprogramma en astroprogramma. Apparaten met astroprogramma en/of jaarprogramma en opgeslagen vakanties zijn ideaal voor een energie-efficiënte aansturing van straat- of etalageverlichting, aansturing van sluitsystemen in openbare gebouwen of het pauzesignaal in scholen. De timers kunnen gemakkelijk worden geherprogrammeerd via app en Bluetooth toegang op afstand met behulp van dongles. In combinatie met een GPS/GNSS- of DCF-antenne synchroniseren overeenkomstige apparaten zich volledig onafhankelijk. Het gebruik van GPS/GNSS maakt ook een nauwkeurige plaatsbepaling voor het astroprogramma mogelijk.

Digitale schakelklokken voor wandmontage (inbouw of wandmontage of frontpaneelmontage) zijn verkrijgbaar als 1- of 2-kanaals apparaten. De timers kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd via app en Bluetooth toegang op afstand met behulp van dongles. Instellingen zoals het pulsprogramma of het cyclusprogramma kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd via de tekstgerichte gebruikersbegeleiding op het display. App programmering is bij sommige toestellen ook mogelijk. Alle digitale schakelklokken hebben een automatische zomer-/wintertijdomschakeling. De tijd (CET) is vooraf ingesteld in de fabriek.

Digitale stopcontacttimers voor Schuko stopcontacten zijn verkrijgbaar met weekprogramma of extra Astroprogramma beschikbaar. De programmering van de 1-kanaals apparaten gebeurt comfortabel via de app, de manipulatievrije overdracht van de tijdschakelprogramma's via de OBELISK top 3 dongle. Alle digitale stopcontacttimers bieden uitgebreide comfortfuncties zoals automatische zomer-/wintertijdomschakeling, willekeurig programma of continue AAN/UIT-schakeling. Met Astroprogramma kan bijvoorbeeld de terrariumverlichting worden aangepast aan het daglicht zoals dat bij de terrariumbewoners gewenst is.

Met de Theben LAN-controlebox TC 649 kunnen bedrijven tijd- en astroprogramma's aan afzonderlijke of gegroepeerde apparaten doorgeven. De overdracht vindt efficiënt en veilig plaats vanuit het hoofdkantoor via LAN - zonder dat het personeel ter plaatse aan apparatuur hoeft te werken. Updates, functies en tijd- of astroprogramma's kunnen centraal worden doorgegeven aan consumenten - perfect voor filialen en bedrijven met veel verspreide locaties. Individuele eenheden kunnen aan alle groepen eenheden worden toegewezen. Met jaarfuncties kunnen eenmalige of terugkerende gebeurtenissen flexibel worden geprogrammeerd.