TU boot Banner 1290x726

Theben gaat varen…

Vanaf oktober vaart de TU Boot weer met E en W leveranciers die verschillende toekomstgerichte totaaloplossingen presenteren. Ook Theben is aan boord. Wil je meer weten over ‘slim wonen’ of ben je op zoek naar lichtoplossingen, stap dan zeker even op. Je vindt ook op het bovendek (stand 67).

Meer informatie
Henk en Fred NL 1290x726

Henk & Fred netwerk-borrel op 29 november 2018

Meer informatie
LUXORliving

Gewoon smart. Gewoon LUXOR: Het Smart Home-systeem LUXORliving

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en afziet van alles wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan – Licht uit, dimmen, verwarming regelen en jaloezie aansturen. Daarom gaat het. En het beste: LUXORliving kan zo eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen worden dat men daarvoor geen systeemintegrator hoeft te zijn – maar kan zijn. Gewoon klasse. Gewoon LUXORliving.

Meer informatie
thePassa WH ohne DALI Logo

Breed uitgemeten verlichting voor smalle ruimten: de nieuwe thePassa voor gangen en entrees

Theben presenteert de nieuwe aanwezigheidsmelders thePassa voor de energiezuinige, aanwezigheidsafhankelijke verlichtingsregeling in gangen, entrees en magazijnen met hoge stellingen. Dankzij twee apart regelbare detectiebereiken kunnen de beide lichtzones precies van elkaar worden gescheiden resp. worden in- en uitgeschakeld en geregeld (KNX-versie).  

Meer informatie
Präsenzmelder theRonda S KNX

Opvallend onopvallend. Altijd aanwezig. De nieuwe theRonda S360 KNX aanwezigheidsmelders voor de plafondmontage van Theben

De nieuwe theRonda S360 KNX aanwezigheidsmelders voor de plafondmontage benutten hun sterke eigenschappen overal waar een onopvallend, in de ruimte geïntegreerd design en maximale kostenbesparing belangrijk zijn. Zoals in privékantoren, bijruimtes met daglicht en vochtige ruimtes (beschermingsgraad IP 54). Vooral theRonda 360 KNX FLAT DE valt op door zijn enorm vlakke behuizing met slechts 5 mm opbouw.

Meer informatie
App theSenda B zur Programmierung von Bewegungs- und Präsenzmeldern

App-soluut comfortabele programmering: de nieuwe theSenda Plug app voor aanwezigheids- en bewegingsmelders

Theben presenteert met theSenda Plug een gebruikersvriendelijke app voor de comfortabele programmering van buiten- en binnenmelders. De parameters worden via Bluetooth naar de theSenda B afstandsbediening gezonden en daar via infrarood naar de melder overgedragen. Zo kunnen alle aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend, vooral melders met vele functies.   

Meer informatie
Heizungsaktor HMT 6 S KNX

Meer intelligentie bij de verwarmingsregeling. De nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6S/12S KNX van Theben

De nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6 S/12 S KNX van Theben kunnen eenvoudig met DIN-rail boven de vloerverwarmingsverdeler worden gemonteerd. De KNX-verwarmingsactoren bieden vele krachtige functies waarmee het energieverbruik van het verwarmingssysteem aanzienlijk kan worden verlaagd.

Meer informatie
top3 digitale Zeitschaltuhren

Tijden veranderen– top2 wordt top3: de nieuwe digitale schakelklokken top3 van Theben

Theben lost de miljoenen keren verkochte top2-apparaten af met de nieuw ontwikkelde top3-serie digitale schakelklokken . Tot de highlights behoren de comfortabele programmering per app, deveilige gegevensoverdracht via de Bluetooth OBELISK top3 en 600 W LED-vermogen. Tegelijkertijd zijn ze gegarandeerd volledig compatibel met de top2-apparaten.

Meer informatie
KNX Spannungsversorgung Tasterschnittstelle 02 1290x726

Alles onder controle. De nieuwe KNX-impulsdrukker interfaces van Theben

De nieuwe impulsdrukker interfaces kunnen binaire waarden registreren en LED’s via de uitgangen aansturen. Wanneer potentiaalvrije  impulsdrukkers of schakelaars worden aangesloten, kunnen de diverse functies zoals schakelen, dimmen en jaloezieën omhoog/omlaag bewegen etc. worden uitgevoerd.

Meer informatie
KNX Spannungsversorgung PS 160 mA T 9070956 Theben

Altijd optimaal onder spanning. De nieuwe KNX-voedingen van Theben

De nieuwe KNX-voedingen voeden KNX-lijnen via de KNX-uitgang met geïntegreerde smoorspoel. De niet-geregelde AUX-hulpuitgang kan bijv. als extra voeding van KNX-IP-apparaten of andere systeemapparaten zoals weerstations en displays etc. worden gebruikt.

Meer informatie
theLuxa R Bewegungsmelder für den Außenbereich

Absoluut veilig. Onder de moeilijkste omstandigheden. De nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor buiten

Wanneer bewegingsmelders op vrij toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, sportcentra en parkeergarages of openbare terreinen en sociale inrichtingen moeten worden geïnstalleerd, zijn slechts twee dingen belangrijk: maximale robuustheid en betrouwbare manipulatiebeveiliging. Zoals de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders. Ze zijn de bijzonder compacte en optimaal beveiligde oplossing voor gevoelige buitenplaatsen.

Meer informatie
Bewegungsmelder LUXA 103-100 UA mit Akustikfunktion

Luistert mee. Schakelt precies. De nieuwe LUXA 103-100 UA bewegingsmelders met akoestische functie van Theben

De nieuwe LUXA 103-100 UA bewegingsmelder is dankzij de geïntegreerde microfoon o.a. bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes en toiletten. De bewegingsmelder wordt door de PIR-sensor geactiveerd, terwijl de geïntegreerde microfoon de nalooptijd bepaalt. Dankzij het compacte design met geïntegreerde netadapter kan de bewegingsmelder onopvallend in elke binnenruimte worden geïntegreerd.

Meer informatie
Raumthermostate RAMSES 718 KNX

Gewoon efficiënter verwarmen. De nieuwe RAMSES 718 KNX ruimtethermostaten van Theben

De nieuwe RAMSES 718 S/P KNX ruimtethermostaten zijn de geoptimaliseerde opvolgers van de bewezen RAMSES 712/713 apparaten. Ze ondersteunen de verwarmingsregeling in de KNX-gebouwautomatisering in constante of 2-puntsuitvoering. Dankzij de universele montageplaat kunnen ze aan de wand of op een inbouwdoos worden geïnstalleerd.

Meer informatie
CO2 Sensor AMUN 716 S KNX 7169230 Theben

Optimale luchtkwaliteit. Voor een perfect leefklimaat. De nieuwe AMUN 716 S KNX CO2-sensor van Theben

De nieuwe CO2-sensor AMUN 716 S KNX bewaakt de CO2-concentratie in scholen en klaslokalen, op kantoren, in conferentieruimtes en in passief- en laagenergiehuizen. Dankzij de geïntegreerde temperatuurregelaar is hij bij uitstek geschikt voor de efficiënte regeling van de omgevingstemperatuur en voor de ruimteluchtafhankelijke aansturing van ventilatiesystemen in de KNX-gebouwautomatisering. Met de universele montageplaat kan de AMUN 716 S KNX aan de wand of in een  inbouwdoos worden geïnstalleerd.

Meer informatie
theRonda DALI ohne DALI Logo

Efficiënte lichtintelligentie: de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelders

Theben breidt met de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelders zijn standaardmodellen en performance-modellen uit met varianten voor de intelligente lichtregeling via het DALI-bussysteem.

Meer informatie
Bewegungsmelder Außenbereich LED-Strahler theLeda S10L WH 1020721

Klein. Sterk. Flexibel. Duurzaam. De nieuwe theLeda S LED-stralers met bewegingsmelder

De nieuwe theLeda S LED-stralers met geïntegreerde bewegingsmelder voor buiten zijn de opvolgers van de succesvolle LUXA LED-stralers. Ze zijn perfect geschikt voor buitenplaatsen zoals carports en achteringangen van gebouwen. theLeda S biedt een compacte behuizing met duidelijke vormen en traploze overgangen. De geïntegreerde lens heeft een geraffineerde spiegeloptiek voor PIR-melders. De 180° draaibare LED-module maakt wand-, gevel- en accentverlichting mogelijk alsmede Wallwash-effecten. Het detectiebereik van 180° kan eenvoudig met de meegeleverde stickers worden beperkt.

Meer informatie