0 Resultaten, Filter (0)

LUXORliving Smart Start 1290x726px web 01

LUXORliving Smart Start: KNX Smart Home eenvoudig draadloos achteraf installeren

Door de groeiende vraag naar duurzaam installeren wordt het steeds belangrijker om bestaande gebouwen te renoveren en aan te passen. Met het draadloze Smart Home-systeem LUXORliving Smart Start kunnen appartementen, woningen, klaslokalen, winkels of kantoren achteraf worden uitgerust met op KNX gebaseerde Smart Home functies, zelfs als er geen KNX-installatie is.

Meer informatie
LUXA 103 KNX IP54 12690x726 web

Nu ook voor KNX: LUXA 103 aanwezigheidsmelders voor binnen en buiten

LUXA 103 aanwezigheidsmelders vormen de uitgebreide reeks apparaten voor efficiënte verlichting en HVAC-besturing binnen en buiten. Het portfolio biedt aanwezigheidsmelders met een rond detectiegebied voor kantoren en kantoortuinen, vergader- en opslagruimten, kelders en toiletten, evenals aanwezigheidsmelders in gangen met een rechthoekig detectiegebied. Dit alles is nu ook beschikbaar voor KNX-systemen: als LUXA 103 S360-12 KNX met rond detectiegebied (360°, Ø 12 m bij 3 m montagehoogte) en als LUXA 103 S360-28 KNX met rechthoekig detectiegebied (360°, 28 x 5 m bij 3 m montagehoogte). Beide apparaten hebben elk 2 kanalen voor licht en HVAC en 3 logische kanalen.

Meer informatie
4961615 1290x726px web

Smart Home-functies eenvoudig draadloos achteraf inbouwen: Met de inbouw actor met RF bedientoets van Theben

De nieuwe inbouw actor met RF bedientoets van Theben is een combinatie van een KNX RF inbouw actor (schakelen, dimmen, jaloezie- en rolluikbesturing) met impulsdrukker. De apparaten met een inbouwdiepte van slechts 25,6 mm zijn compatibel met vele 55 mm-schakelaarprogramma's en kunnen eenvoudig in conventionele inbouwdoos worden geïnstalleerd. 

Meer informatie
thePiccola KNX 2090200 09 1290x726 72dpi

Klein kan zo groot en elegant zijn: thePiccola mini aanwezigheids- en bewegingsmelder nu ook verkrijgbaar als KNX-versie

Theben heeft nu ook de aanwezigheids- en bewegingsmelder thePiccola mini voor bewegings- en helderheidsafhankelijke lichtregeling in het assortiment als KNX-versie met temperatuursensor.

Meer informatie
4942580_DU-1-DALI-KNX_UP-Aktor

Perfect voor nieuwbouw en renovatie: Theben KNX DALI-inbouwdimactoren in TP- en RF-uitvoering

De vraag naar KNX-systemen in combinatie met DALI-verlichtingsbesturing neemt voortdurend toe. De nieuwe KNX DALI-inbouwdimactoren van Theben bieden een eenvoudig en voordelig alternatief voor KNX/DALI-gateways die door een klein aantal armaturen en verlichtingsgroepen te groot zouden zijn.

Meer informatie
5400130 NL PI 03 web

LED Minidimmer DIMAX 540 plus B: Misschien wel de kleinste 230 V inbouwdimmer ter wereld!

Sommigen noemen het een "mini-dimmer". Wij noemen het liefdevol "Dimmerle". Geen wonder, want de UP LED Mini Dimmer DIMAX 540 plus B meet slechts 26,4 x 25,5 x 10,4 mm. Daarmee is hij nauwelijks groter dan een muntstuk van twee euro. De minidimmer voor R- en C-belastingen met 230 V bedrijfsspanning wordt eenvoudig achter een standaard drukknop gemonteerd en is daarom perfect geschikt voor montage achteraf. De aantrekkelijk geprijsde 2-draads inbouwdimmer biedt optimale instellingen voor LED's, gloei- en halogeenlampen en is compatibel met dimbare LED's van 2-150 W (fasesectie). De naar behoefte instelbare minimale lichtsterkte is bij levering vooraf ingesteld op 10%.

Meer informatie
iON Farbvarianten Collage en 72dpi2

Theben iON impulsdrukkers en ruimtecontrollers

Theben is een van de toonaangevende fabrikanten van KNX-oplossingen voor de intelligente gebouwbeheertechniek. Het productassortiment varieert van KNX-actoren en binaire ingangen via KNX aanwezigheids- en bewegingsmelders tot aan KNX-sensoren alsmede het op de KNX gebaseerde Smart Home System LUXORliving. Daarnaast zijn radiografisch aangestuurde KNX-componenten zoals KNX RF inbouwactoren verkrijgbaar.

De nieuwe Theben iON KNX impulsdrukkers zijn een uitstekende aanvulling op de al bestaande impulsdrukker-interfaces. Ze kunnen comfortabel met elk willekeurig schakelaarprogramma worden gecombineerd en bieden bovendien een nog grotere keuze aan design en functionaliteit. Daarnaast ondersteunen de KNX-impulsdrukkers de veilige communicatie via KNX Data Secure.

Meer informatie
DALI 2 RoomSolution 1290x726

DALI-2 verlichtingssystemen zo simpel als broadcasting: met de DALI-2 Room Solution van Theben

De DALI-2 Room Solution van Theben is een complete oplossing voor de lichtregeling in afzonderlijke ruimtes volgens de DALI-2 standaard. De oplossing omvat aanwezigheidsmelders, aanwezigheidssensoren, toetsinterfaces en schakelactoren met HCL-functie, RGBW-licht en tijdgestuurde functies. DALI-2-componenten van andere fabrikanten kunnen naadloos worden toegevoegd. De programmering vind gemakkelijk via de app plaats.

Meer informatie
CHEOPS S KNX Stellantrieb 1290x726px

Elektromotorische stelaandrijving CHEOPS S KNX met geïntegreerde regelaar en temperatuursensor

De nieuwe elektromotorische stelaandrijving CHEOPS S KNX van Theben is de perfecte oplossing voor de regeling van verwarmings- en koelsystemen in de KNX-gebouwautomatisering. De krachtige stelaandrijving is de perfecte combinatie van een hoge maximale stelkracht tot 220 N, grote flexibiliteit door twee binaire ingangen en zeer hoge veiligheid dankzij KNX Data Secure.

Meer informatie
theLedaS Collagen Beton 1260x729

theLeda S LED-straler met bewegingsmelder

Ze maken van de nacht dag, verlichten opritten, terrassen en straten betrouwbaar stap voor stap: de theLeda S LED-stralers met geïntegreerde bewegingsmelder. 

Meer informatie
theben timer26 news preview

theben-timer 26 jubileumeditie: De legende leeft voort

Naar aanleiding van de 100e verjaardag van het bedrijf presenteert Theben een jubileumeditie van de iconische Theben-timer 26 in drie opvallende, speciale kleuren, geel, lichtblauw en zalmrood. De analoge schakelklok voor de wandcontactdoos werd al in 1976 ontwikkeld. Sindsdien is dit product met wereldwijd ruim 33 miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestseller in het Theben-productprogramma. 

Meer informatie
Impulsrelais OKTO ES News preview

Impulsrelais OKTO: het juiste licht op het juiste moment

Met de nieuwe impulsrelais OKTO kan de verlichting van een verbruiker eenvoudig, comfortabel en met willekeurig veel toetsen worden geregeld. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld perfect geschikt voor de verlichtingsregeling in gangen en hallen van meergezinswoningen, industriële en commerciële gebouwen, gemeenschappelijk ruimtes en in particuliere woningen.

Meer informatie
DALI Gateway S64 KNX 4940301 News preview

Flexibele interfaces tussen DALI-systeem en KNX-bus: Theben DALI-Gateways S64 KNX en S128 KNX

Die nieuwe DALI-Gateways S64 KNX en S128 KNX zorgen voor de perfecte verlichtingsregeling door integratie van maximaal 64 resp. 128 DALI-lampen per gateway.

Meer informatie
AMUN 716 CO2 Monitor

CO2-concentratie meten, infectierisico's verlagen: AMUN 716 CO2 Monitor

Niet alleen in de Corona-tijd is regelmatig ventileren in gesloten ruimtes essentieel om de aerosolbelasting en infectierisico's tot een minimum te beperken. De AMUN 716 CO2 Monitor van Theben geeft direct optisch aan wanneer de CO2-concentratie in de ruimte een drempelwaarde overschrijdt. Zo kan men tijdig ventileren en gezondheidsrisico's minimaliseren.

Meer informatie
IPsecure Router 9070770 News preview

De snelle en veilige ruggengraat in de KNX gebouwautomatisering: Theben IPsecure Router KNX en IPsecure Interface KNX

De Theben IPsecure Router KNX en de IPsecure Interface KNX op basis van de de KNX IP Secure standaards zorgen ervoor dat de meldingen die door KNX-apparaten worden verstuurd, worden geverifieerd en versleuteld. Ze zijn essentieel in moderne gebouwen met vaak wisselende gebruikers en openbare ruimtes (banken, hotels, kantoren). 

Meer informatie
thePiccola 2090200 News preview

Zo groot en elegant kan klein zijn: thePiccola Mini-aanwezigheids- en bewegingsmelder voor plafondmontage

Theben heeft de met de Design Award bekroonde thePiccola Mini-aanwezigheids- en bewegingsmelder voor de bewegings- en lichtsterkteafhankelijke verlichtingsregeling nog compacter gemaakt en biedt deze nu aan met beschermingsgraad IP55 voor vochtige ruimtes. 

Meer informatie
TR top3 UP 0300130 News preview

Efficiënte lichtregeling voor de inbouwdoos: digitale schakelklok TR 030 top3 UP en digitale Astro-schakelklok SELEKTA 070 top3 UP

De nieuwe digitale schakelklok TR 030 top3 UP en digitale Astro-schakelklok SELEKTA 070 top3 UP met weekprogramma zorgen voor een eenvoudige, efficiënte en precieze verlichtingsregeling. Dankzij de inbouwmontage kunnen deze onopvallend in elk interieur worden geïntegreerd. 

Meer informatie
DU 1 RF Dimmaktor

Radiografische KNX-inbouwactoren met KNX Secure

De KNX-standaard is de perfecte technologie om krachtige en toekomstzekere Smart Home-oplossingen in de nieuwbouw te installeren. Met een KNX-actor kunnen aandrijvingen zoals jaloezieën en verbruikers zoals verwarming of verlichting met toetsen, touchscreen-displays of per app worden bestuurd. 

Meer informatie
IRIS LUXORliving Nieuws Header

Totaalconcept als dé oplossing: LUXORliving en IRIS als één systeem

Door de toepassing van zowel IRIS (Intelligent, Rapportage, Integratie, Service) in combinatie met LUXORliving wordt beheer en monitoring werkelijkheid binnen één installatie. Beide spreken namelijk dezelfde taal.

Door dit concept ontvangt de eindgebruiker de mogelijkheid om gegevens helder en overzichtelijk te kunnen beoordelen, uiteraard AVG proof, alsmede de bediening van verlichting, zonwering en temperatuur. Zowel lokaal als op afstand.

Meer informatie
DIMAX 544 plus P Header 1290x726 1 NL

Eenvoudige montage, bediening per app, perfect voor LED's: universele inbouwdimmer DIMAX 544 plus P

Theben  presenteert de nieuwe DIMAX 544 plus P universele dimmer voor inbouw. Dankzij de compacte behuizing wordt de montage aanzienlijk vereenvoudigd. De geïntegreerde bluetoothtechnologie maakt comfortabele bediening per app MAXplus voor tablets en smartphones (iOS, Android) mogelijk. Bovendien werden de inbouwdimmers geoptimaliseerd voor het dimmen van LED's.

Meer informatie
KNX RF UP Aktoren Header 1290x726

Beveiligd tegen manipulatie door KNX Data Secure: KNX draadloze actoren voor inbouw

Theben breidt zijn aanbod aan KNX-producten uit met nieuwe draadloze inbouw KNX-actoren en mediakoppelaar. Dankzij versleuteling door KNX Data Secure is de combinatie optimaal beschermd tegen afluisteren en manipulatie.

Meer informatie
LUNA 1270900 Header 1290x726 NL

Sturen van de lichtregeling: schemerschakelaars LUNA 110 plus & LUNA 127 star S

De nieuwe LUNA 110 plus AL/EL-schemerschakelaar met externe inbouw- of opbouwlichtsensor en LUNA 127 star S-schemerschakelaar met geïntegreerde lichtsensor van Theben lossen de LUNA 110 of 127 en de 128 star-schemerschakelaar af. De apparaten voor het lichtafhankelijk schakelen van verbruikers zijn ideaal voor LED's en voldoen dankzij productie zonder cadmiumsulfide CDS aan de richtlijn volgens ROHS 2001/65 EU.

Meer informatie
KNX RF UP Aktoren Header 1290x726

Perfecte extra inbouwactoren voor het LUXORliving-Smart Home-systeem

Met de nieuwe RF-inbouwactoren biedt Theben een praktische mogelijkheid om een bestaand LUXORliving-Smart Home-systeem uit te breiden. Daarmee kunnen bijvoorbeeld bijgebouwen zoals een serre eenvoudig draadloos in het bestaande bedrade systeem worden geïntegreerd. Dankzij versleuteling door KNX Data Secure is de combinatie optimaal beschermd tegen uitlezen en manipulatie.

Meer informatie
RAMSES 814 BLE UP Header 1290x726

De onzichtbare klokthermostaat RAMSES 814 BLE UP

De klokthermostaat RAMSES BLE UP van Theben verdwijnt volledig in de inbouwdoos onder de wandafwerking of de deksel van de inbouwdoos. Naast de onzichtbare inbouwmontage onderscheidt de RAMSES BLE UP zich door de bijzonder eenvoudige bediening per app. Het apparaat kan met elk gangbaar schakelprogramma worden gebruikt en voegt zich naadloos in elke interieurvormgeving. 

Meer informatie
Cloud LUXORliving Header 1290x726

Slimme internetregeling: Smart Home-systeem Theben LUXORliving met veilige toegang op afstand

Het Smart Home-systeem LUXORliving van Theben kan nu ook via internet vanuit de Theben-cloud worden bediend en beheerd. Dankzij een gecertificeerde datacenter in Duitsland worden maximale gegevensveiligheid en betrouwbare bescherming tegen manipulaties gegarandeerd.

Meer informatie
top3 FLY DINlang Screens

Whitepaper: Het alternatief voor toonfrequent signaal

De komende jaren zetten de netbeheerders gefaseerd het zogenaamde toonfrequent signaal (TF) uit. Het TF signaal wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor bijvoorbeeld het omschakelen van dag- en nachttarief, galerijverlichting etc. Ook de openbare verlichting wordt vaak via dit signaal aan- en uitgeschakeld. Hiervoor zal dus een alternatief moeten worden gezocht. Daarover heeft Theben een whitepaper geschreven.

Meer informatie
LUXORliving 410x230

Smart Home-systeem LUXORliving zet je aan het denken

Dat comfort en milieubewustzijn hand in hand samen kunnen gaan heeft Landal De Elsgraven in Enter ontdekt in het besturingssysteem van LUXORliving. Zonder grote investeringen op het vlak van lichtaansturing. Nieuwe ledverlichting in combinatie met het LUXORliving besturingssysteem krijgen hier alle lof. 

Meer informatie
Website Led 1

Ledverlichting. Verplichting, maar toch geen half werk?

Het akkoord wat de tweede kamer heeft  bereikt betekent dat bedrijven vanaf 1 juli 2020 alleen nog maar ledverlichting mogen gebruiken binnen kantoren. Zowel nieuwe als bestaande gebouwen zullen moeten worden uigerust met duurzame verlichting met als doel de CO2 uitstoot te verlagen. Maar alleen een halogeenlamp vervangen voor een ledarmatuur kan op langer termijn problemen geven. Hoe pak je dit al installateur het beste op?

Meer informatie
Elektro2019 01

Theben is deelnemer aan Elektro 2019

Theben neemt ook dit jaar deel aan de beurs Elektro 2019. De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft weer een mooi event te worden. Er is één belangrijke actie die nu al opgepakt kan worden door u.

Meer informatie
Licht websit 410x230

Hoe gebruik je licht - binnen of buiten - optimaal?

Met licht is veel mogelijk. Meer dan de meesten van ons weten. Met licht kun je je stemming laten zien, regel je comfort en zorg je voor veiligheid. En niet alleen binnen, maar ook buiten. Rondom woningen en gebouwen, maar denk ook eens aan inritten, parkeerplaatsen en ingangen.

Meer informatie
website thesendaplug 410x230

theSenda Plug

Een app voor de programmering van LED-stralers, bewegings- en aanwezigheidsmelders. Met theSenda Plug zijn alle bedienbare aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben vooraf geinstalleerd in de app. En daardoor dus eenvoudig, snel en veilig in te stellen. 

Meer informatie
KNXwebsite website 410x230

Een eigen KNX-website

KNX is voor Theben een van de speerpunten en daarom werd het tijd voor 'eigen' KNX-website.

Meer informatie
Theben Haus DSC1087 02 300dpi 420x230

Oplossingen voor verbeterde beveiliging met betrekking tot tijd, licht en klimaatregeling

Of het nu gaat om Smart Energy, Smart Grid, smart metering of smart home. Bij intelligente netwerken spelen digitale technologieën, bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en gegevensbescherming een centrale rol. Ontdek waarom we nooit compromissen sluiten als het gaat om veiligheid. En maak uzelf vertrouwd met een deel van onze beveiligingsoplossingen. Want veiliger betekent veiliger. 

Meer informatie
AMUN 716 S KNX misst CO2-Konzentration

Theben-trainingen op gebied van KNX en Smart Home

Tijdens onze trainingen brengen wij u op de hoogte van de huidige ontwikkelingen, trends, normen en voorschriften, om zo uw kennis op het gebied van KNX/ Smart Home zo actueel mogelijk te houden. Theoretische grondslagen zijn belangrijk, maar onze trainingen zijn vooral gericht op de toepassing van de kennis in alledaagse praktijk.

Meer informatie
theLeda EC Header 1290x726

Sneller licht onder de moeilijkste omstandigheden. De nieuwe theLeda EC LED-stralers met bewegingsmelder

De nieuwe theLeda EC LED-straler met bewegingsmelder van Theben is een krachtige en energiezuinige oplossing – ook voor kuststreken. De robuuste constructie met polycarbonaatbehuizing, bevestigingsbeugel en schroeven van roestvrij staal, koellichaam van zeewaterbestendig aluminium en volledig gelakte elektronica en beschermingsklasse IP 55 zorgen voor betrouwbaar gebruik onder de moeilijkste omgevingsomstandigheden. Dankzij de grote detectiehoek van 180° bij 12 m reikwijdte kunnen met de melders zij- en achteringangen, opritten en parkeerplaatsen veilig, betrouwbaar en snel worden verlicht.

Meer informatie
top3 digitale Zeitschaltuhren

Vijf keer nieuw top3: Theben breidt productassortiment van digitale schakelklokken top3 uit

De nieuwe digitale schakelklokken top3 zijn de opvolger van de huidige top2-apparaten. Ze zijn bij uitstek geschikt voor het tijdgestuurd schakelen van straat-, etalage- of reclameverlichtingen, voor de lichtregeling in en rondom openbare gebouwen en parkeergarages en voor schoolklokken en ventilatie-installaties, pompen en fonteinen resp. overige toepassingen.

Meer informatie
LUXORliving UP Aktoren 02 1290x726

De slimme inbouwoplossing: de nieuwe LUXORliving inbouwactoren van Theben

Theben AG breidt het comfortabele Smart Home-systeem LUXORliving uit met compacte inbouwactoren. Dankzij de voeding via busspanning is een extra voedingsspanning niet nodig.

Meer informatie
LUXORliving H6 24V Header 1290x726

Slimme besturing in de vloerverwarmingsverdeler de nieuwe verwarmingsactor LUXORliving H6 24V

Theben AG presenteert de nieuwe verwarmingsactor LUXORliving H6 24V voor het Smart Home-systeem LUXORliving. De actor met geïntegreerde verwarmingsregelaar maakt de betrouwbare aansturing van thermomotoren mogelijk bij eenvoudige montage in de vloerverwarmingsverdeler.

Meer informatie
RM H KNX Produktbild1 1290x726

Veilig bij de omgang met hoge lasten: de nieuwe krachtige KNX-actoren

Theben breidt de actoserie uit met twee nieuwe krachtige KNX-actoren voor grote schakellasten: RM 4 H KNX met 4 kanalen en RM 8 H KNX met 8 kanalen.

Meer informatie
KNX UP Aktoren 01 1290x726

Jaloeziebesturing, dimmen & schakelen nu ook met inbouwapparaten: de nieuwe KNX-actoren van Theben

Theben presenteert compacte KNX-inbouwactoren voor de comfortabele montage in schakelaar- en verdeeldozen. Daardoor vervalt de tijd- en kostenintensieve bedrading in de schakelkast.

Meer informatie
DIMAX 541 Produktbild 1290x726

Compacte behuizng, optimaal voor LED's: de nieuwe universele inbouwdimmers DIMAX

De universele dimmer DIMAX overtuigt niet alleen door zijn bijzonder compacte behuizing voor de montage in inbouwdozen, maar ook door harmonisch en lineair dimmen van LED-lampen.

Meer informatie
LUNA 126 Header 1290x726 NL

Beslissend moment voor de lichtregeling: de nieuwe LUNA 126 star E schemerschakelaar met geïntegreerde lichtsensor

Theben presenteert de nieuwe schemerschakelaar LUNA 126 star E. Het apparaat met geïntegreerde lichtsensor is de opvolger van de huidige LUNA 126 schemerschakelaar. De LUNA 126 star E wordt zonder cadmiumsulfide CDS geproduceerd en voldoet dus aan de eisen volgens de ROHS-richtlijn 2001/65 EU.

Meer informatie
LUNA 108 plus Header 1290x726 NL

Wordt het donker, dan geeft het licht: de nieuwe analoge LUNA 108 plus schemerschakelaar

Theben presenteert de nieuwe analoge schemerschakelaars LUNA 108 plus AL en 108 plus EL voor de daglichtafhankelijke lichtregeling. Het apparaat met externe lichtsensor is de opvolger van de huidige LUNA 108 en 109 schemerschakelaars. LUNA 108 AL en 108 EL worden zonder cadmiumsulfide CDS geproduceerd en voldoen dus aan de eisen volgens de ROHS-richtlijn 2001/65 EU.

Meer informatie
RAMSES BLE Header 1290x726

Gewoon slimme en betrouwbare verwarmingsregeling: De nieuwe klokthermostaten RAMSES BLE van Theben

De nieuwe klokthermostaten RAMSES BLE van Theben combineren de voordelen van klassieke klokthermostaten met bijzondere comfortabele programmering per app en maximale manipulatiebescherming.

Meer informatie
theLeda D Uebersicht 1290x726

Zuinig licht met wow-effect: de nieuwe LED-lamp theLeda D met bewegingsmelder van Theben

Theben AG presenteert de nieuwe LED-lampen theLeda D met geïntegreerde bewegingsmelder voor de automatisch en energiezuinige verlichtingsregeling buiten. Ideaal voor individueel lichtdesign of voor accentverlichting aan huisgevels van eengezinswoningen, hotels en parkeergarages of ook bejaardenhuizen. Gewoon overal waar mooi licht belangrijk is.

Meer informatie
theLeda B Header 1290x726

In elke situatie verlichtend: de nieuwe theLeda B LED-straler van Theben met optionele bewegingsmelder of lichtsensor

Theben presenteert met theLeda B een vlakke, modulaire LED-straler met optionele bewegingsmelder of lichtsensor. De LED-straler met High-Power-LED-techniek zonder drive maakt de bewegings- of daglichtafhankelijke lichtregeling mogelijk en is bij uitstek geschikt voor commerciële objecten zoals laadruimtes en -perrons of inritten.

Meer informatie
LUXORliving

Gewoon smart. Gewoon LUXOR: Het Smart Home-systeem LUXORliving

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en afziet van alles wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan – Licht uit, dimmen, verwarming regelen en jaloezie aansturen. Daarom gaat het. En het beste: LUXORliving kan zo eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen worden dat men daarvoor geen systeemintegrator hoeft te zijn – maar kan zijn. Gewoon klasse. Gewoon LUXORliving.

Meer informatie
thePassa WH ohne DALI Logo

Breed uitgemeten verlichting voor smalle ruimten: de nieuwe thePassa voor gangen en entrees

Theben presenteert de nieuwe aanwezigheidsmelders thePassa voor de energiezuinige, aanwezigheidsafhankelijke verlichtingsregeling in gangen, entrees en magazijnen met hoge stellingen. Dankzij twee apart regelbare detectiebereiken kunnen de beide lichtzones precies van elkaar worden gescheiden resp. worden in- en uitgeschakeld en geregeld (KNX-versie).  

Meer informatie
Präsenzmelder theRonda S KNX

Opvallend onopvallend. Altijd aanwezig. De nieuwe theRonda S360 KNX aanwezigheidsmelders voor de plafondmontage van Theben

De nieuwe theRonda S360 KNX aanwezigheidsmelders voor de plafondmontage benutten hun sterke eigenschappen overal waar een onopvallend, in de ruimte geïntegreerd design en maximale kostenbesparing belangrijk zijn. Zoals in privékantoren, bijruimtes met daglicht en vochtige ruimtes (beschermingsgraad IP 54). Vooral theRonda 360 KNX FLAT DE valt op door zijn enorm vlakke behuizing met slechts 5 mm opbouw.

Meer informatie
App theSenda B zur Programmierung von Bewegungs- und Präsenzmeldern

App-soluut comfortabele programmering: de nieuwe theSenda Plug app voor aanwezigheids- en bewegingsmelders

Theben presenteert met theSenda Plug een gebruikersvriendelijke app voor de comfortabele programmering van buiten- en binnenmelders. De parameters worden via Bluetooth naar de theSenda B afstandsbediening gezonden en daar via infrarood naar de melder overgedragen. Zo kunnen alle aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend, vooral melders met vele functies.   

Meer informatie
Heizungsaktor HMT 6 S KNX

Meer intelligentie bij de verwarmingsregeling. De nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6S/12S KNX van Theben

De nieuwe KNX-verwarmingsactoren HMT 6 S/12 S KNX van Theben kunnen eenvoudig met DIN-rail boven de vloerverwarmingsverdeler worden gemonteerd. De KNX-verwarmingsactoren bieden vele krachtige functies waarmee het energieverbruik van het verwarmingssysteem aanzienlijk kan worden verlaagd.

Meer informatie
KNX Spannungsversorgung Tasterschnittstelle 02 1290x726

Alles onder controle. De nieuwe KNX-impulsdrukker interfaces van Theben

De nieuwe impulsdrukker interfaces kunnen binaire waarden registreren en LED’s via de uitgangen aansturen. Wanneer potentiaalvrije  impulsdrukkers of schakelaars worden aangesloten, kunnen de diverse functies zoals schakelen, dimmen en jaloezieën omhoog/omlaag bewegen etc. worden uitgevoerd.

Meer informatie
KNX Spannungsversorgung PS 160 mA T 9070956 Theben

Altijd optimaal onder spanning. De nieuwe KNX-voedingen van Theben

De nieuwe KNX-voedingen voeden KNX-lijnen via de KNX-uitgang met geïntegreerde smoorspoel. De niet-geregelde AUX-hulpuitgang kan bijv. als extra voeding van KNX-IP-apparaten of andere systeemapparaten zoals weerstations en displays etc. worden gebruikt.

Meer informatie
theLuxa R Bewegungsmelder für den Außenbereich

Absoluut veilig. Onder de moeilijkste omstandigheden. De nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor buiten

Wanneer bewegingsmelders op vrij toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, sportcentra en parkeergarages of openbare terreinen en sociale inrichtingen moeten worden geïnstalleerd, zijn slechts twee dingen belangrijk: maximale robuustheid en betrouwbare manipulatiebeveiliging. Zoals de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders. Ze zijn de bijzonder compacte en optimaal beveiligde oplossing voor gevoelige buitenplaatsen.

Meer informatie
Bewegungsmelder LUXA 103-100 UA mit Akustikfunktion

Luistert mee. Schakelt precies. De nieuwe LUXA 103-100 UA bewegingsmelders met akoestische functie van Theben

De nieuwe LUXA 103-100 UA bewegingsmelder is dankzij de geïntegreerde microfoon o.a. bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes en toiletten. De bewegingsmelder wordt door de PIR-sensor geactiveerd, terwijl de geïntegreerde microfoon de nalooptijd bepaalt. Dankzij het compacte design met geïntegreerde netadapter kan de bewegingsmelder onopvallend in elke binnenruimte worden geïntegreerd.

Meer informatie
Raumthermostate RAMSES 718 KNX

Gewoon efficiënter verwarmen. De nieuwe RAMSES 718 KNX ruimtethermostaten van Theben

De nieuwe RAMSES 718 S/P KNX ruimtethermostaten zijn de geoptimaliseerde opvolgers van de bewezen RAMSES 712/713 apparaten. Ze ondersteunen de verwarmingsregeling in de KNX-gebouwautomatisering in constante of 2-puntsuitvoering. Dankzij de universele montageplaat kunnen ze aan de wand of op een inbouwdoos worden geïnstalleerd.

Meer informatie
CO2 Sensor AMUN 716 S KNX 7169230 Theben

Optimale luchtkwaliteit. Voor een perfect leefklimaat. De nieuwe AMUN 716 S KNX CO2-sensor van Theben

De nieuwe CO2-sensor AMUN 716 S KNX bewaakt de CO2-concentratie in scholen en klaslokalen, op kantoren, in conferentieruimtes en in passief- en laagenergiehuizen. Dankzij de geïntegreerde temperatuurregelaar is hij bij uitstek geschikt voor de efficiënte regeling van de omgevingstemperatuur en voor de ruimteluchtafhankelijke aansturing van ventilatiesystemen in de KNX-gebouwautomatisering. Met de universele montageplaat kan de AMUN 716 S KNX aan de wand of in een  inbouwdoos worden geïnstalleerd.

Meer informatie
theRonda DALI ohne DALI Logo

Efficiënte lichtintelligentie: de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelders

Theben breidt met de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelders zijn standaardmodellen en performance-modellen uit met varianten voor de intelligente lichtregeling via het DALI-bussysteem.

Meer informatie
Bewegungsmelder Außenbereich LED-Strahler theLeda S10L WH 1020721

Klein. Sterk. Flexibel. Duurzaam. De nieuwe theLeda S LED-stralers met bewegingsmelder

De nieuwe theLeda S LED-stralers met geïntegreerde bewegingsmelder voor buiten zijn de opvolgers van de succesvolle LUXA LED-stralers. Ze zijn perfect geschikt voor buitenplaatsen zoals carports en achteringangen van gebouwen. theLeda S biedt een compacte behuizing met duidelijke vormen en traploze overgangen. De geïntegreerde lens heeft een geraffineerde spiegeloptiek voor PIR-melders. De 180° draaibare LED-module maakt wand-, gevel- en accentverlichting mogelijk alsmede Wallwash-effecten. Het detectiebereik van 180° kan eenvoudig met de meegeleverde stickers worden beperkt.

Meer informatie
LUXORliving Installation

Ligt jouw interesse bij Smart Home installaties?

Wil jij een goede gesprekspartner zijn op het moment dat jouw opdrachtgever een vraag neerlegt over Smart Home-systemen? Dan is het partnerprogramma LUXORliving zeker interessant voor jou.

Lees de flyer voor meer informatie en laat ons weten als je graag wilt aansluiten bij dit programma. 

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze adviseurs

Meer informatie