Vijf keer nieuw top3: Theben breidt productassortiment van digitale schakelklokken top3 uit

De nieuwe digitale schakelklokken top3 zijn de opvolger van de huidige top2-apparaten. Ze zijn bij uitstek geschikt voor het tijdgestuurd schakelen van straat-, etalage- of reclameverlichtingen, voor de lichtregeling in en rondom openbare gebouwen en parkeergarages en voor schoolklokken en ventilatie-installaties, pompen en fonteinen resp. overige toepassingen.

Overzicht van de highlights van de digitale schakelklokken top3:

  • Meer flexibiliteit:
    flexibel programmeerbaar op de pc en laptop, per app op een tablet of smartphone en direct op het apparaat
  • Meer veiligheid:
    tegen manipulatie beveiligde overdracht van de programma's per Bluetooth OBELISK top3 – een Bluetooth Low Energy dongle – naar het top3-apparaat. Veiliger dan vast geïnstalleerde Bluetooth-ontvangers!
  • Instelbaar schemeringsbereik & Astro-impuls:
    in drie stappen instelbaar schemeringsbereik en Astrofunctie van de astronomische schakelklokken SELEKTA 171 top3 en SELEKTA 172 top3
    top3 Daemmerungsbereich 720 EN

  • Voor vele toepassingen bruikbare kanaalomschakeling:
    dankzij de kanaalomschakeling en bij de 2-kanaalsapparaten TR 622 top3 en SELEKTA 172 top3, zijn vele verschillende oplossingen mogelijk, bijvoorbeeld voor de energiezuinige en tegelijkertijd veilige straatverlichting of een cyclische schakeling van compressors.
  • Veilige kanaalvergrendeling:
    voordat op het 2e kanaal wordt omgeschakeld, wordt het 1e kanaal veilig vergrendeld. Ideaal voor de veilige besturing van poorten, rolluiken en sluizen.
  • Efficiënter energieverbruik:
    verlaagd stand-by-verbruik dankzij Low Energy-technologie
  • Neerwaarts compatibel met top2:
    u kunt top2-accessoires ook bij top3 blijven gebruiken en apparaten eenvoudiger vervangen dankzij identieke klembezetting. Uitlezen en overdragen van top2-programma's naar top3 per Bluetooth OBELISK top3 of OBELISK top2.
  • Tot 600 W LED-vermogen:
    veilig omgaan met de hoge LED-inschakelstromen door nieuwe nuldoorgangsschakeling. Schakelen van 5 x het LED-vermogen van top2.
  • Meer comfort:
    opslaan van tijdprogramma's direct uit de app in de cloud, verzenden van programma's per e-mail of gewoon direct van smartphone naar smartphone overdragen.

De nieuwe digitale schakelklokken top3:   

 

 

Logo YouTube

 

Zo gaat dat!

Ontdek hoe eenvoudig de programmering en overdracht met top3 is.

 

www.youtube.com/TheThebenAG

Brochure downloaden als PDF: