Aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben

Aanwezigheids- en bewegingsmelders voor gebruik binnenshuis

Energiezuinige verlichting

Of het nu om binnen of buiten, particuliere woningen of commerciële utiliteitsbouw gaat – Theben biedt voor elke toepassing de optimale aanwezigheids- en bewegingsmelder. Met of zonder LED-straler. Gemakkelijk te monteren, eenvoudig te bedienen. Elke oplossing levert een bijdrage aan het besparen van energie en het verhogen van het comfort en de veiligheid. Hier vindt u ze allemaal.

TITLE_NL_NL does not exist

Know-how

Hoe werkt een aanwezigheidsmelder eigenlijk? Welke soorten lichtmeting zijn er? En waarmee moet u rekening houden bij de planning en installatie? Hier zult u waardevolle kennis opdoen die u verder zal brengen.

TITLE_NL_NL does not exist

Toepassingen

Of het nu gaat om sanitaire ruimten, gangen, ingangsruimten, grote en kleine kantoren, scholen of sporthallen: Aanwezigheidsmelders en bewegingsmelders van Theben bieden een enorm scala aan toepassingen voor vrijwel elke eis.

TITLE_NL_NL does not exist

Producten

Welke aanwezigheidsmelders en bewegingsmelders voor binnen heeft Theben te bieden? Wat zijn de belangrijkste functies? Welke detector is geschikt voor welke toepassing? En wat zijn de voordelen van de apparaten? Dit alles en nog veel meer kunt u hier te weten komen.

TITLE_NL_NL does not exist

Brochure

In onze brochure Aanwezigheids- en bewegingsmelders voor binnen vindt u alles wat u moet weten over Theben-melders!

De mens als maatstaf

Als je de mensen centraal zet, moeten de technische oplossingen op hen en hun behoeften worden afgestemd. Wanneer ze correct zijn ingesteld , creëren tijd-, aanwezigheids- en bewegingsmelders een comfortzone rond gebouwgebruikers die hen van licht, warmte en frisse lucht voorziet.

Gereduceerd, individueel en op basis van behoeften betekent dit dat er niet zoveel gebouwtechnologie als mogelijk wordt geïnstalleerd, maar alleen zoveel als nodig is. Slimme, onderling verbondencomponenten zijn hier de sleutel tot vermindering van het energieverbruik. Vermindering van energie-intensieve bouwtechnologie speelt een rol bij het oplossen van de energie- en klimaatcrisis .