iONplay app

 

Met de iONplay app kunnen alle functies van de iON 108 KNX ruimtecontroller eenvoudig en veilig per app worden bediend. Met de iON 108 KNX kunnen tot 20 functies in een Smart Building op KNX-basis worden aangestuurd, zoals licht schakelen en dimmen, aandrijvingen besturen, waarden zenden, kleur en kleurtemperatuur instellen en nog veel meer. Door de veilige en eenvoudige verbinding van de iONplay app via Bluetooth zijn geen speciale netwerkinstellingen of kennis noodzakelijk. Juist voor gebruik in vergaderruimtes of hotelkamers is deze soort verbinding optimaal, omdat gebruikers geen toegang tot een IP-netwerk nodig hebben om de iON 108 KNX comfortabel via de smartphone te kunnen bedienen.

Overzicht van de belangrijkste functies:

  • De iON 108 KNX beschikbaar ook over een geïntegreerde ruimtethermostaat, die ook comfortabel met de iONplay app kan worden bediend.

  • Gebruikers kunnen in de iONplay app ook eigen, individuele scènes instellen en oproepen. Zo kan met slechts één klik het licht tot een vooraf ingestelde waarde worden gedimd, aandrijvingen worden verplaatst, lichtkleur en -sterkte worden ingesteld en verbruikers worden in - of uitgeschakeld.