Met KNX-systemen gewoon smarter automatiseren

KNX-producten & KNX-systemen van Theben

Energie besparen en comfort verhogen

KNX heeft zich al lang als de wereldwijde standaard in de huis- en gebouwautomatisering bewezen. Binnenklimaat, verlichting en jaloezieën aansturen - dat zijn allemaal klassieke functies van KNX. KNX-systemen zijn geschikt voor zowel utiliteitsgebouwen als particuliere woningen. Maar KNX is veel meer dan een bussysteem. Het is net zo veelzijdig als het leven zelf.

KNX-systemen bieden de technische mogelijkheden om een gebouw te veranderen in een Smart Home of Smart Building, energie efficiënter te gebruiken en het comfort en de levenskwaliteit van de mensen te verhogen. Hier ervaart u hoe u KNX met Theben het best voor uzelf en uw klanten kunt gebruiken.

 

TITLE_NL_NL does not exist

Wat is KNX?

Met KNX-technologieën van Theben kunnen alle gebouwfuncties draadloos met elkaar worden verbonden, geprogrammeerd en aangestuurd. Maar wat is eigenlijk een KNX-systeem? Hoe werkt de KNX-technologie? Wat zijn de voordelen? En hoe kunnen oplossingen van de KNX-gebouwautomatisering worden geprogrammeerd? Hier krijgt u waardevolle achtergrondkennis, dat u aan het denken zet.

TITLE_NL_NL does not exist

KNX & LED

LEDs bieden volledig nieuwe mogelijkheden qua energie-efficiëntie en lichtdesign. Maar hoe kunnen LED-lampen in de KNX-gebouwautomatisering betrouwbaar worden geschakeld en gedimd? Wat zijn de technische uitdagingen zodat KNX en LEDs optimaal gecombineerd kunnen worden? En welke KNX LED-dimmers resp. dimactoren en KNX-schakelactoren van Theben bieden efficiënte oplossingen? Dat en nog veel meer leert u hier.

TITLE_NL_NL does not exist

KNX-producten

Of het nu gaat om KNX-aanwezigheidsmelders of KNX-bewegingsmelders, KNX actoren (waaronder radiografische actoren), toetsen of weerstations en de KNX DALI gateway of het KNX Smart Home-systeem: in het Theben productprogramma vindt u voor elke behoefte de passende oplossingen. Natuurlijk met een veilige communicatie via KNX Data Secure. Overtuig uzelf!

TITLE_NL_NL does not exist

KNX-toepassingen en oplossingen

Wat kun je eigenlijk allemaal met KNX doen? Zoals met een lichtregeling met dimfunctie en oriëntatieverlichting? Of een jaloeziebesturing met het volgen van de zonnestand? Een binnenklimaatregeling met CO2-sensoren? Of een temperatuurregeling met Fan Coil actor? Geen probleem want KNX-producten en KNX-oplossingen van Theben bieden enorme toepassingsmogelijkheden voor bijna elke eis.

TITLE_NL_NL does not exist

KNX-brochure

In onze oplossingsbrochure Slim geautomatiseerd. KNX-huis- en gebouwautomatisering vindt u alle wetenswaardigheden over KNX-systemen, KNX-technologieën, KNX & LEDs, KNX-producten en geschikte toepassingen. Die kunt u het best meteen downloaden!