Zo groot en elegant kan klein zijn: thePiccola Mini-aanwezigheids- en bewegingsmelder voor plafondmontage

Theben heeft de met de Design Award bekroonde thePiccola Mini-aanwezigheids- en bewegingsmelder voor de bewegings- en lichtsterkteafhankelijke verlichtingsregeling nog compacter gemaakt en biedt deze nu aan met beschermingsgraad IP55 voor vochtige ruimtes. 

Overzicht van de belangrijkste kenmerken van thePiccola Mini-aanwezigheids- en bewegingsmelder:

 • Vereenvoudigde plafondmontage:
  Dankzij de duidelijk kleinere netadapter kunnen thePiccola Mini-bewegings- en aanwezigheidsmelders nog gemakkelijker worden gemonteerd, vooral in verlaagde plafonds.
 • Perfect voor vochtige ruimtes:
  Door de nieuwe beschermingsgraad IP55 is een betrouwbaar gebruik bijv. in badkamers of douches mogelijk.
 • Bekroond design:
  Dankzij het elegante, met de German Design Award bekroonde design slaat thePiccola ook bij een veeleisend interieur een goed figuur.
 • Optimaal voor kleinere ruimtes:
  Met de slechts 45 mm brede sensorkop en het 360° detectiebereik met een diameter van 8 is thePiccola bij uitstek geschikt voor kleinere ruimtes zoals werkplekken, toiletten, opbergruimtes, gangen of vochtige ruimtes.
 • Perfect voor LEDs:
  Hoogvermogenrelais met wolfraam-voorloopcontact maken het schakelen van hoge inschakelstromen bij LED-lasten mogelijk.
 • Vele comfortfuncties:
  Beide melders hebben een instelbare nalooptijd, inleerfunctie, testfunctie en impulsfunctie. Bovendien is de aanwezigheidsmelder op afstand bedienbaar en kan vol- of halfautomatisch worden gebruikt.
 • Eenvoudige parallelschakeling:
  Is het detectiebereik van één thePiccola onvoldoende (zoals in gangen), dan kunnen meerdere melders parallel worden geschakeld.

Technische specificaties, functiebeschrijving en overige informatie: