theSenda Plug

Een app voor de programmering van LED-stralers, bewegings- en aanwezigheidsmelders. Met theSenda Plug zijn alle bedienbare aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben vooraf geinstalleerd in de app. En daardoor dus eenvoudig, snel en veilig in te stellen. 

Samen met theSenda B afstandsbediening en theSenda Plug app kunnen vele aanwezigheids- en bewegingsmelders en de LED-stralers theLeda D eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend. Alle op afstand bedienbare aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben zijn al vooraf geïnstalleerd in de app. Nieuwe resp. aangepaste meldertypes worden automatisch geactualiseerd. Zo beschikt men altijd over de meest actuele versie.

Flexibel zoeken van melders en instellen van parameters 
Met de automatische zoekfunctie gaat de installateur direct naar de betreffende melder. Daarnaast kan ook de filterfunctie worden gebruikt. En ten slotte kunnen melders ook met behulp van opgeslagen parametersets worden opgezocht. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunnen alle melders met slechts enkele klikken worden geprogrammeerd. Omvangrijke grafische en tekstuele hulpfuncties en animaties ondersteunen bij de parameterinstelling. Juist bij melders met bijzonder veel functies, zoals de DALI-aanwezigheidsmelders, vereenvoudigt en versnelt de theSenda Plug de programmering aanzienlijk.

Parametersets kunnen klantspecifiek opgeslagen en benoemd worden. Dit vereenvoudigt het hergebruik. Bijvoorbeeld bij gebruik in verschillende gebouwen. De parametersets kunnen ook vooraf met theSenda Plug worden aangemaakt en later tijdens de ingebruikname worden overgedragen. Voor archiverings- of beheerdoeleinden kunnen de parametersets worden geëxporteerd, bijvoorbeeld per e-mail.

Perfect samenspel met afstandsbediening theSenda B       
Tijdens de parameterinstelling van de melder met de theSenda Plug app worden de geprogrammeerde gegevens met de theSenda B afstandsbediening via infrarood naar de betreffende melder overgedragen. De communicatie tussen app en afstandsbediening vindt via Bluetooth plaats. De clou: theSenda B heeft een geïntegreerde luxmeter, waarmee de lichtmeting eenvoudig en comfortabel kan worden vergeleken c.q. gecompenseerd. De gemeten luxwaarden worden vervolgens weer per Bluetooth naar theSenda Plug overgedragen. De meegeleverde wand- en tafelhouder zorgt ervoor dat de afstandsbediening altijd bij de hand is. 

theSenda Plug app gratis downloaden:
Apple Store of Google Play Store

google play logo by silviu eduard d4s7k51 200x45
availableappstore