De onzichtbare klokthermostaat RAMSES 814 BLE UP

De klokthermostaat RAMSES BLE UP van Theben verdwijnt volledig in de inbouwdoos onder de wandafwerking of de deksel van de inbouwdoos. Naast de onzichtbare inbouwmontage onderscheidt de RAMSES BLE UP zich door de bijzonder eenvoudige bediening per app. Het apparaat kan met elk gangbaar schakelprogramma worden gebruikt en voegt zich naadloos in elke interieurvormgeving. 

Overzicht van de highlights van klokthermostaat RAMSES 814 BLE:

 • De 'onzichtbare':
  de klokthermostaat RAMSES 814 BLE UP verdwijnt volledig in de inbouwdoos en voegt zich zo perfect in elk interieur. Een speciaal ontwikkeld rekenalgoritme houdt rekening met factoren zoals zelfopwarming en materiaaltraagheid. Daarom is ook achter de blindplaat of de wandafwerking nauwkeurige temperatuurregistratie mogelijk.
 • Comfortabele app-programmering:
  zonder voorkennis kan het apparaat op het kleurendisplay met hoge resolutie van een smartphone of tablet intuïtief worden geprogrammeerd en bewaakt.
 • Maximale manipulatiebescherming:
  dankzij de lokale Bluetooth-Low-Energy-verbinding zonder internettoegang worden geen gegevens in een cloud opgeslagen en bent u perfect beveiligd tegen inbreuk door derden. 
 • Eenvoudige installatie:
  gemakkelijke montage zonder extra componenten zoals gateways en schakelactoren.
 • Breed gebruiksspectrum:
  verschillende apparaat-varianten vervangen traditionele tweedraadsregelaars, bijvoorbeeld bij elektrische verwarmingen, maken de 0–10 V verwarmingsregeling (verwarmingen met apparaat-/master-reset) of zijn geschikt voor tweetraps verwarmingen en haarden.
 • Flexibel uit te breiden:
  via de externe ingang kunnen ook een vloersensor, buitentemperatuursensor, bewegingsmelder of telefooncontact worden aangesloten.

 

Technische specificaties, functiebeschrijving en overige informatie: