Gewoon smart. Gewoon LUXOR: Het Smart Home-systeem LUXORliving

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en afziet van alles wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan – Licht uit, dimmen, verwarming regelen en jaloezie aansturen. Daarom gaat het. En het beste: LUXORliving kan zo eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen worden dat men daarvoor geen systeemintegrator hoeft te zijn – maar kan zijn. Gewoon klasse. Gewoon LUXORliving.

Ontdek de actoren en sensoren van LUXORliving

Wanneer 's middags de ramen aan de voorkant door de zon worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een passende zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. 's avonds is het in de slaapkamer aangenaam met 18 °C en 's morgens start u de dag met een behaaglijke 22 °C in de badkamer. Geheel volgens de wensen van de bewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardagsparty of bij elk ander feest draagt LUXORliving bij aan de goede stemming, omdat het met individuele scènes de party op de juiste manier verlicht. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de bewoners dat willen.

Bovendien zal LUXORliving dankzij de individueel instelbare aanwezigheidssimulatie de veiligheid in de toekomst aanzienlijk verhogen. Bijzonder veilig is ook de bediening zelf – met LUXORplay en WLAN. Zo maakt LUXORliving iedereen gelukkig die het gebruikt. Zelfs de elektromonteurs die het installeren. Want de ingebruikname is simpel. Net zoals de bediening. LUXORliving – gewoon veilig, gewoon smart.

LUXORplug is de eenvoudige ingebruiknamesoftware van Theben. Op Windows gebaseerd – snel, betrouwbaar, ongecompliceerd. Voorkennis is niet vereist. LUXORplay is de voor iOS- en Android geschikte app voor de comfortabele, veilige en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via WLAN.

Interesse? U kunt meer informatie vinden op www.luxorliving.nl

 

Brochure downloaden als PDF: