DALI-2 verlichtingssystemen zo simpel als broadcasting: met de DALI-2 Room Solution van Theben

(Haigerloch, 1 maart 2022) Theben AG presenteert met de DALI-2 Room Solution een complete oplossing voor afzonderlijke ruimtes, bestaande uit aanwezigheidsmelders en -sensoren, toetsinterfaces en schakelactoren met HCL-functie, RGBW-licht en tijdgestuurde functies. DALI-2-componenten, zoals voorschakelapparaten van andere fabrikanten, kunnen naadloos worden toegevoegd. De programmering vindt gemakkelijk via de app plaats.

De DALI-2 Room Solution kan net zo eenvoudig in gebruik worden genomen als oplossingen voor broadcasting. Doordat het mogelijk is om producten van andere fabrikanten toe te voegen, krijgen ontwerpers en elektriciens maximale vrijheid bij de vormgeving en maximale openheid. Tegelijkertijd profiteren opdrachtgevers van een maximale investeringsbescherming door de DALI-2-certificering.


Individuele lichtconcepten met behaaglijk licht op maat

De DALI-2 Room Solution biedt met name voordelen als het erom gaat individuele lichtconcepten op maat te verzorgen. Toepassingsspecifieke HCL-concepten met biodynamisch effectief licht kunnen efficiënt en flexibel worden gerealiseerd. Individueel instelbare scènes kunnen gewenste statussen, zoals ontspanning en concentratie, stimuleren en ondersteunen. Met name in kantoren en vergaderruimtes, klaslokalen en collegezalen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen komen de voordelen van HCL-concepten bijzonder goed tot uitdrukking. Met de geïntegreerde schakelklok kan uiterst flexibel en tijdgestuurd op elke toepassing worden ingespeeld. Bovendien wordt het stroomverbruik verminderd. Op die manier profiteren de gebruikers van een energie-efficiënte, behaaglijke verlichting op maat.


Programmering via de app

De DALI-2 Room Solution kan eenvoudig en intuïtief via de DALI-2 RS Plug app voor iOS-, Android- en Windows-tablets worden ingesteld en in gebruik genomen. De software en aanwezigheidsmelder communiceren bidrectioneel via Bluetooth. Daardoor kunnen alle parameters ook eenvoudig en snel worden uitgelezen en voor andere ruimtes en projecten worden gekopieerd. Bovendien kunnen firmware- en functie-updates van de melders heel snel worden geïnstalleerd.

 

(2.102 tekens)

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.

Download persbericht en beeldmateriaal