Nu ook voor KNX: Theben LUXA 103 aanwezigheidsmelder voor binnen en buiten

(Haigerloch, 1 maart 2024) KNX aanwezigheidsmelder voor verlichting en HVAC-regeling / speciale gangmelders / dag-/nachtschakeling

Theben bereid de aanwezigheidsmelderserie LUXA 103 voor efficiënte verlichting en HVAC-besturing binnen en buiten uit met een KNX-variant. De LUXA 103 S360-12 KNX met rond detectiebereik (360°, Ø 12 m bij 3 m montagehoogte) is ideaal voor kantoren en kantoortuinen, vergader- en opslagruimten, kelders en toiletten. De LUXA 103 S360-28 KNX met rechthoekig detectiegebied (360°, 28 x 5 m bij 3 m montagehoogte) fungeert als speciale gangaanwezigheidsmelder. Beide apparaten hebben elk 2 kanalen voor licht en HVAC en 3 logische kanalen. Er is ook een apparaatvariant beschikbaar voor het KNX Smart Home-systeem LUXORliving.

De LUXA 103 KNX biedt een elegant, compact ontwerp en vele andere voordelen: De apparaten zijn niet alleen geschikt voor eenvoudige opbouwmontage, maar ook voor snelle plafond- of inbouwmontage. Met de theSenda Plug-app in combinatie met de afstandsbediening theSenda B of via de ETS kunnen de aanwezigheidsmelders met minimale inspanning worden geparametreerd – ook voor scènebediening. Met de dag/nacht-omschakeling kunnen aparte luxwaarden en nalooptijden voor dag- en nachtbedrijf worden ingesteld. De geïntegreerde temperatuursensor voor HVAC-regeling maakt tal van andere functionaliteiten mogelijk. Dankzij beschermingsklasse IP 54 is bediening buitenshuis en in vochtige ruimtes geen probleem.

(1.324 tekens)

Download persbericht en afbeeldingen: