Appsoluut comfortabele programmering: met de nieuwe theSenda Plug app voor aanwezigheids- en bewegingsmelders

(Apeldoorn,  maart 2018) Theben presenteert met theSenda Plug een gebruikersvriendelijke app voor de comfortabele programmering van buiten- en binnenmelders. Samen met de nieuwe theSenda B afstandsbediening kunnen nagenoeg alle aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben voor buiten en binnen eenvoudig, snel en veilig worden ingesteld en bediend.   

theSenda Plug is geschikt voor iOS en Android smartphones en kan gratis in de betreffende App Stores worden gedownload. Alle mogelijke aanwezigheids- en bewegingsmelders van Theben en ThebenHTS zijn al vooraf geïnstalleerd in de app. Nieuwe resp. aangepaste meldertypes worden automatisch geactualiseerd. Zo beschikt men altijd over de laatste versie.

 

Flexibel zoeken van melders en instellen van parameters

Met de automatische zoekfunctie gaat de installateur direct naar de betreffende melder. Daarnaast kan ook de filterfunctie worden gebruikt. En ten slotte kunnen melders ook met behulp van opgeslagen parametersets worden opgezocht. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunnen alle melders met slechts enkele klikken worden geprogrammeerd. Omvangrijke grafische en tekstuele hulpfuncties en animaties ondersteunen bij de parameterinstelling. Juist bij melders met bijzonder veel functies, zoals de DALI-aanwezigheidsmelders, vereenvoudigt en versnelt de theSenda Plug de programmering aanzienlijk.

Parametersets kunnen klant specifiek worden opgeslagen en aan parameter-bibliotheken worden toegevoegd. Dit vereenvoudigt het hergebruik, bijv. bij gebruik in verschillende gebouwen. De parametersets kunnen ook extern worden gemaakt en ingelezen of geëxporteerd, bijvoorbeeld per e-mail.

 

 

Perfect samenspel met afstandsbediening theSenda B

Tijdens de parameterinstelling van de melder met de theSenda Plug app worden de geprogrammeerde gegevens met de theSenda B afstandsbediening via infrarood naar de betreffende melder overgedragen. Daarvoor moeten de parametersets eerst via Bluetooth naar theSenda B worden gezonden – gewoon met een druk op de knop. De clou: theSenda B heeft een geïntegreerde luxmeter, waarmee de lichtmeting eenvoudig en comfortabel kan worden vergeleken c.q. gecompenseerd. De gemeten luxwaarden worden vervolgens weer per Bluetooth naar theSenda Plug overgedragen. De meegeleverde wand- en tafelhouder zorgt ervoor dat de afstandsbediening altijd bij de hand is. 

(2.274 tekens zonder koptekst)

 

 

Verkorte tekst/samenvatting

Theben presenteert met theSenda Plug een gratis app voor iOS en Android smartphones voor de comfortabele programmering van aanwezigheids- en bewegingsmelders. Alle melders zijn vooraf in de app geïnstalleerd en worden automatisch geactualiseerd. Melders worden automatisch, met de filterfunctie of via opgeslagen parametersets opgezocht. Voor hergebruik kunnen parametersets klant specifiek of in bibliotheken worden opgeslagen. De parameters worden via Bluetooth naar de theSenda B afstandsbediening gezonden en daar via infrarood naar de melder overgedragen. theSenda B heeft een geïntegreerde luxmeter, waarmee de lichtmeting eenvoudig en comfortabel kan worden vergeleken c.q. gecompenseerd.

(681 Zeichen)

 

 

Download tekst- en beeldmateriaal