Absoluut veilig. Onder de moeilijkste omstandigheden: theLuxa R bewegingsmelder

(Apeldoorn, november 2017) Theben presenteert de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor vrij toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, sportvelden en parkeergarages, openbare plaatsen en sociale inrichtingen. Dankzij de robuuste behuizing met onzichtbaar aangebrachte instelelementen en beveiligde frontafdekking zijn de apparaten optimaal tegen beschadiging en manipulaties beschermd. 

De nieuwe theLuxa R bewegingsmelders zijn voorzien van een bijzonder compacte behuizing met duidelijke vormen, met weinig oppervlak om vast te pakken. Alle instelselementen bevinden zich onder de beveiligde frontafdekking. Manipulaties van de instellingen worden zo effectief voorkomen. Bovendien kan de instelling van de grote lens niet worden veranderd. De beschermingsgraad IP55 garandeert betrouwbare werking buiten.

 

Eenvoudig instelling en montage

De beperking van het niet-verstelbare detectiebereik van 180° en max. 12 m is eenvoudig met de meegeleverde afdekclips mogelijk. De geïntegreerde korttijd- en langtijdfunctie (langtijd 6 uur) kan handmatig worden geregeld. Met de onzichtbare potmeters kunnen de nalooptijd (2 sec. tot 30 min.) en de lichtsterkte (5 lux tot 1000 lux) worden ingesteld.  theLuxa R kan op 60 mm inbouwdozen worden gemonteerd. De verbeterde montagesokkel, de kabelgeleiding van onderen en de grote aansluitruimte voor de bedrading zorgen voor een aanzienlijke vereenvoudiging van de montage. Voor de aarding (PE) is een extra lasklem aanwezig. Het afstandsraam voor theLuxa R vergemakkelijkt de montage in situaties waarin meer plaats voor de kabels nodig is. Het is ook handig bij kabeldoorvoer vanaf de zij-, boven- of onderkant. En met het hoekstuk kan de melder op de hoek van een gevel worden gemonteerd. theLuxa R is met een zwarte of witte behuizing verkrijgbaar.

 

(1,702 tekens zonder titel))                                                    

Korte tekst/samenvatting

Theben presenteert de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor gevoelige buitenplaatsen en openbare plaatsen zoals schoolpleinen, sportvelden of parkeergarages. De compacte, sterke behuizing met duidelijke vormen biedt weinig oppervlak om vast te pakken. Alle instelelementen bevinden zich onder de beveiligde frontafdekking. Manipulaties worden zo effectief voorkomen. De beschermingsgraad IP55 garandeert betrouwbare werking buiten. De beperking van het niet-verstelbare detectiebereik van 180° en max. 12 m is met de meegeleverde afdekclips mogelijk. De geïntegreerde korttijd- en langtijdfunctie kan handmatig worden geregeld. 

(630 tekens)

Download tekst- en beeldmateriaal