Meer veiligheid dankzij KNX Data Secure: thePiccola KNX Mini aanwezigheidsmelder

(Haigerloch, 1 maart 2024) De aanwezigheidsmelder thePiccola Mini van Theben voor bewegings- en lichtsterkte afhankelijke verlichtingsregeling is nu ook verkrijgbaar voor KNX-systemen en dankzij KNX Data Secure beveiligd tegen manipulatie.

De nieuwe generatie van thePiccola Mini aanwezigheidsmelders is nu ook verkrijgbaar als KNX-versie. KNX Data Secure zorgt voor een optimale bescherming tegen diefstal en manipulatie van gegevens. De elektronica is geïntegreerd in de behuizing. Dit vereenvoudigt de plafondinstallatie aanzienlijk, vooral in verlaagde plafonds. Bovendien is thePiccola niet alleen verkrijgbaar in wit, maar ook in het zwart. Hierdoor passen de producten in elk interieur. Het “zwermlicht” dimt de aangrenzende lampen in de kamer tot een gewenste waarde, creëert een aangename lichtsfeer en bespaart tegelijkertijd energie. Twee apparaten in één: thePiccola KNX Mini aanwezigheidsmelder is uitgerust met een temperatuursensor, waardoor er geen aparte sensor geïnstalleerd hoeft te worden.

Het bijzonder compacte ontwerp met de sensorkop, die slechts 45 mm breed is, blijft ongewijzigd. In combinatie met het detectiebereik van 360° en een maximale diameter van 8 m is thePiccola ideaal voor kleinere ruimtes in woon- en functionele gebouwen zoals werkplekken, toiletten, opslagruimtes of gangen. De beschermingsklasse IP55 maakt het mogelijk om deze in vochtige ruimtes te gebruiken.

(1.376 tekens zonder koptekst)

Download persbericht en afbeeldingen: