Persinformatie
Home > Actueel > Persinformatie

Contactpersoon

Contactpersoon

Theben
Linda Schulte
Laan van de Leeuw 34
7324 BD Apeldoorn
linda.schulte@theben.de
Tel. +31 (0)55 202 0000

Persinformatie

Op deze pagina vindt u onze persinformatie en deze mag u kosteloos gebruiken ter ondersteuning van uw eigen activiteiten met Theben. Wij vragen u om bij het gebruik van de persfoto’s de bron te vermelden, www.theben.de/nl. Graag ontvangen wij ook een kopie van de activiteit waarin Theben benoemt wordt. Wilt u regelmatig geïnformeerd worden over onze actuele berichten, stuur ons dan een bericht en u wordt toegevoegd aan onze perslijst. 


Altijd optimaal onder spanning. De nieuwe KNX-voedingen van Theben

(december 2017) Theben presenteert 3 nieuwe KNX voedingen. De KNX-voedingen zijn leverbaar in 160 mA, 320 mA en 640 mA en voeden KNX-lijnen via de KNX-uitgang met geïntegreerde smoorspoel. De niet-geregelde AUX-hulpuitgang kan bijvoorbeeld als extra voeding van KNX-IP-apparaten of andere systeemapparaten zoals weerstations en displays etc. worden gebruikt.  

KNX-voedingen

Absoluut veilig. Onder de moeilijkste omstandigheden: theLuxa R bewegingsmelder

(november 2017) Theben presenteert de nieuwe theLuxa R bewegingsmelders voor vrij toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, sportvelden en parkeergarages, openbare plaatsen en sociale inrichtingen. Dankzij de robuuste behuizing met onzichtbaar aangebrachte instelelementen en beveiligde frontafdekking zijn de apparaten optimaal tegen beschadiging en manipulaties beschermd.  

theLuxa R bewegingsmelder

Tijden veranderen – top2 wordt top3: de nieuwe digitale schakelklokken top3 van Theben

(Apeldoorn, september 2017) Theben vervangt de miljoenen keren verkochte top2-apparaten voor de nieuw ontwikkelde top3-serie digitale schakelklokken. Tot de highlights behoren de eenvoudige programmering per app, de veilige dataoverdracht via de Bluetooth OBELISK top3 dongle en het hoge 600 W LED-vermogen. Tegelijkertijd zijn top3-apparaten gegarandeerd volledig compatibel met top2-apparaten.

De nieuwe digitale schakelklokken top3 van Theben

Schakel naar de gebouwautomatisering: nieuw DALI-Gateway KNX plus

(maart 2017) Theben lanceert de nieuwe DALI-Gateway KNX plus. Deze module is zeer interessant voor een efficiënt en energiebesparend gebruik in kantoortuinen, utiliteitsgebouwen of de luxere woningbouw. 

Schakel naar de gebouwautomatisering: nieuw DALI-Gateway KNX plus

Efficiënte lichtintelligentie: de nieuwe Theben theRonda DALI-aanwezigheidsmelders

(februari 2017) Theben breidt met de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelders zijn standaardmodellen uit de S-serie en de performance-modellen uit de P-serie uit met varianten voor de intelligente lichtregeling via het DALI-bussysteem. Dankzij de compatibiliteit met de gangbare conventionele impulsdrukkers hebben klanten maximale vormgevingsvrijheid. Daarbij ondersteunt theRonda DALI maximaal drie lichtkanalen.

theRonda DALI-aanwezigheidsmelders