100 years of change - de bedrijfsfilm

De tijden veranderen. De uitdagingen veranderen. De oplossingen die moeten worden gevonden, zijn altijd verschillend. En toch blijft één ding hetzelfde: de moed om telkens weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Theben toont deze moed al 100 jaar. Keer op keer is het familiebedrijf de uitdagingen van de tijd aangegaan en heeft het met hart en ziel, inzet en passie oplossingen voor een betere toekomst ontwikkeld.

Dompel jezelf onder in "100 years of change" - en zelfs dat is nog maar het begin...

 

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.

Een kijkje achter de schermen - the MakingOf

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.

In het eerste deel van onze making-of duikt u in de wrede ervaringen van de oprichter van het bedrijf, Paul Schwenk, tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze ervaringen dreven zijn besluit om de verwoesting van de oorlog met iets constructiefs te bestrijden. Alles gegarneerd met spannende inzichten in de filmset.

In het tweede deel van onze making-of beleeft u de economisch moeilijke jaren 1920 waarin de oprichter van het bedrijf, Paul Schwenk, - tegen alle verwachtingen in - ondernemer werd. Alles gegarneerd met spannende inzichten in de filmset en de bijzondere flair van de jaren 1920.

In het derde deel van onze making-of ziet u de zoon van de oprichter van het bedrijf, Paul Eberhard Schwenk, in de succesvolle jaren zeventig, toen Theben maatstaven zette met innovaties zoals de legendarische theben-timer. Alles gegarneerd met spannende inzichten in de filmset en de bijzondere flair van de jaren zeventig.