CO2-sensoren


2 Resultaten

AMUN 716 CO2 Monitor (Artikelnr. 7169100)

  • Mobiele CO2-sensor met USB-kabel voor de meting van de luchtkwaliteit
  • Geschikt voor (kleur)scholen, kantoren, congres- of vergaderruimtes en woningen
  • Bij een mogelijk gevaarlijke CO2-concentratie waarschuwt het apparaat optisch via het LED-verkeerslichtsysteem; daardoor kan de ventilatie direct worden geoptimaliseerd en ontstaat een gezond ruimteklimaat
Meer informatie

AMUN 716 SR (Artikelnr. 7160110)

  • CO2-sensor
  • Voor congres- of vergaderruimtes, kantoren, (kleuter)scholen, passief- en laagenergiehuizen en woonruimtes
  • Voor de ventilatieregeling
Meer informatie

CO2-sensoren voor KNX-systemen

Met de AMUN 716 S KNX is een apparaatvariant met geïntegreerde individuele ruimtetemperatuurregelaar beschikbaar voor de aansturing van verwarmingsactoren of gemotoriseerde actoren in KNX-systemen. De KNX CO2-sensor heeft vier binaire ingangen voor conventionele schakelaars/knoppen (schakelen, dimmen, jaloezie, waardegever), ook voor een externe temperatuursensor, raamcontact of een aanwezigheidssignaal. De temperatuursensor kan worden aangesloten om de vloertemperatuur te beperken of om de kamertemperatuur te meten.

thePrema P360 KNX AP Multi WH combineert een CO2-sensor en een PIR-aanwezigheidsmelder KNX in één apparaat. De ruimtesensor meet CO2-concentratie, relatieve vochtigheid, temperatuur en luchtdruk en biedt drie onafhankelijke parametreerbare drempelwaarden voor CO2-concentratie en relatieve vochtigheid. Bovendien heeft de multisensor een geïntegreerde ruimtetemperatuurregelaar en vier binaire ingangen. De aanwezigheidsmelder biedt een vierkant detectiegebied van 360° (9 x 9 m bij 3 m montagehoogte), alsmede drie kanalen voor licht en twee kanalen voor aanwezigheid voor HVAC-regeling in KNX-systemen.